Meryem Uzerli'nin yeni dizisi olay yaratacak!

İki yıldır ekranlardan uzak olan Meryem Uzerli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra Netflix’te yayınlanan Alman dizisinde boy göstermeye hazırlanıyor.

Meryem Uzerli'nin yeni dizisi olay yaratacak! - Sayfa 1

İki yıl önce ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la izleyici karşısına çıkan Meryem Uzerli, dünyaya açılıyor. Oyuncunun, geçtiğimiz hafta Netflix’te yayınlanan Alman dizisi ‘Dark’ için audition (deneme çekimi) verdiği ortaya çıktı. 

111
Meryem Uzerli'nin yeni dizisi olay yaratacak! - Sayfa 2

Milliyet'te yer alan habere göre; Video’su, projenin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından beğenilen Meryem Uzerli, anlaşma sağlanırsa, önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek.


211
Meryem Uzerli'nin yeni dizisi olay yaratacak! - Sayfa 3

Projeyi ailesiyle paylaştı: Şu sıralar Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Uzerli’nin heyecanını ilk olarak ailesiyle paylaştığı öğrenildi. Üçüncü sezon çekimlerine devam eden yapım, bir çocuğun kaybolmasını konu ediyor. 

311
Meryem Uzerli'nin yeni dizisi olay yaratacak! - Sayfa 4

Yakında İstanbul'a geliyor: Projenin başrollerinde Louis Hofmann, Oliver Masucci ve Jördis Triebel yer alıyor. Yapıma dahil olabileceği için festival davetlerini kabul etmeyen oyuncu, 20 Ekim’de ‘Kovan’ filmi sebebiyle İstanbul’a gelecek.

411