Dünyanın en zeki insanları bu burçlardan çıkıyor! Onların zehir gibi zekaları var…

Astroloji tutkunları buraya! En zeki burçlar astrologlar ortaya çıktı. Bazı astrologlar kişilerin zeka seviyesiyle burçlarının bağlantılı olduğu görüşünü savunurken Yapılan istatistikler sonucunda zeka seviyeleri diğerlerine oranla yüksek olan burçlar sıralandı. İşte Astroloji uzmanlarının IQ seviyesi en yüksek burçlar listesi ve detaylar...

Dünyanın en zeki insanları bu burçlardan çıkıyor! Onların zehir gibi zekaları var… - Sayfa 1

Bazı araştırmalarda burçların zeka seviyelerinde dahi etkili olabileceği savuması dikkat çekti. Öyle ki, zeki olduğu düşünülen burçlar bir bir sıralandı. Bu kişiler zekalarıyla bulundukları her ortamda ilgi odağı haline gelebilecek seviyedeler… Peki, siz IQ seviyesi diğer kişilere oranla daha yüksek olan bu kişiler arasında mısınız? Gelin beraber bakalım…

125
Dünyanın en zeki insanları bu burçlardan çıkıyor! Onların zehir gibi zekaları var… - Sayfa 2

Aslında, en zeki 5 burç Kova, Başak, Oğlak, Akrep ve İkizlerdir, ancak dahilerin sahip olma eğiliminde olduğu kişilik özelliklerine sahip başka işaretler de vardır.

Dahiler; konfor alanlarının dışına çıktıklarında tamamen atılmazlar; esnektirler ve duruma veya çevreye uyum sağlayabilirler.

225
Dünyanın en zeki insanları bu burçlardan çıkıyor! Onların zehir gibi zekaları var… - Sayfa 3

İyi vakit geçirmek için başkalarının yanında olmaları gerekmez, çünkü hayattan zevk almayı bilir ve genellikle bir projeye veya problem çözmeye odaklanmaktan oldukça mutludurlar. Dahi olmak için inek olmanıza gerek yok, sadece yüksek bir zekaya ve yaratıcı bir beyne sahip olmanız gerekiyor.

İşte IQ seviyesi yüksek olan o burçlar...

325
Dünyanın en zeki insanları bu burçlardan çıkıyor! Onların zehir gibi zekaları var… - Sayfa 4

1. Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova, neredeyse her şeyi entelektüel zihinleri aracılığıyla filtreleme eğilimindedir.

425