Magazin
31 Ara 2021 10:42 Son Güncelleme: 31 Ara 2021 16:58

Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği listesinde 2 Türk

Amerika merkezli ünlü internet sitesi TC Candler, “Dünyanın En Yakışıklı ve En Güzel 100 Ünlü Yüzü”nü belirledi. “The 100 Most Handsome Faces Of 2021” listesinde Can Yaman 28’inci sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31’inci oldu.

Amerika merkezli dünyaca ünlü internet sitesi TC Candler’ bu yıl da “Dünyanın en yakışıklı ve en güzel 100 ünlü yüzünü” belirledi. 1990 yılından bugüne her yıl yapılan TC Candler listesinde bu sene dünya sıralamasına 2 Türk erkek girdi.

İlk 100 arasında son dönemde yıldızı parlayan Can Yaman 28’inci, oyuncu Barış Murat Yağcı ise 31’inci oldu. Adaylarda Çağatay Ulusoy ve Akın Özünözü de yer alıyordu.

BAĞIMSIZ ELEŞTİRMENLER TARAFINDAN HAZIRLANDI

Bağımsız eleştirmenlerin hazırladığı TC Candler listesinde, halk tarafından sunulan milyonlarca öneri dinleniyor ve araştırma yapılıyor.

Dünya çapındaki güzellik idealinin bir listesi hazırlanıyor. Estetik mükemmellik ise kriterlerden sadece biri. Zarafet, özgünlük, cüret, tutku, sınıf, duruş, neşe, vaat, umut gibi detaylar da dikkate alınıyor. 2021 yılında yaklaşık 250 bin ünlüden sadece 100’ü TC Candler listesine seçildi.

Yıllık listede 45’ten fazla ülke temsil edildi. Hayranları tarafından aday gösterilen ünlülerden 800’ü ise TC Candler’ın sosyal medya hesabında yayınlandı.

 

LİSTENİN İLK BEŞİ İSE ŞÖYLE:

5-JUNGKOOK
Jeon Jung-kook, daha çok bilinen adıyla Jungkook Güney Koreli şarkıcı ve söz yazarıdır. 23 yaşındaki Jungkook, dünyaca ünlü erkek grubu BTS'in ana vokalisti ve yaşı en küçük üyesidir.



4- TIMOTHEE CHALAMET
Fransız asıllı Amerikalı oyuncu Timothée Chalamet, 1995 yılında New York’ta dünyaya gelmiştir. 'Call Me By Your Name' filmindeki performansıyla Akademi Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' adayı olarak gösterilerek bu kategorideki en genç aktör oldu.



3- KIM TAEHYUNG
Kim Tae-hyung ya da sahne adıyla V, Güney Koreli şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. 26 yaşındaki yıldız, dünyaca ünlü Güney Koreli erkek grubu BTS'in üyesidir.



2- CHRIS HEMSWORTH
Chris Hemsworth, 1983 yılında Melbourn’da dünyaya gelmiştir. Çeşitli dizi ve filmlerde rol aldıktan sonra ilk defa 2009 yılında “Star Trek” filmiyle sinema dünyasına adım atan Avustralyalı yıldız, Marvel Comics'in süper kahramanı Thor'u canlandırdığı “Thor” filminde rol aldı. Ayrıca The Avangers filminde tekrar Thor'u canlandırdı.



1-PAING TAKHON
Myanmar’ın en ünlü isimlerinden biri olan Paing Takhon, model ve oyuncudur. 24 yaşındaki ünlü yıldız Myanmar’da darbeye karşı düzenlenen gösterilere katıldığı için üç yıl hapse mahkum edildi.