Gündem
17 Kas 2011 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ EN NAMUSSUZ VE...

CHP'nin resmi sitesi tarafından kara listeye alınan Barış Yarkadaş verdi veriştirdi...

CHP ile CHP'ye yakınlığı ile bilinen gerçekgündem sitesi arasındaki gerilim tırmanıyor.
CHP.org'ta çıkan yazı, gerçekgündem sitesinin sahibi Barış Yarkadaş'ı ipleri kopartma noktasına getirmiş.
Bu kez hedefinde CHP.org'un bağlı olduğu Gürsel Tekin de (yakın arkadaşı) var...

NEDEN ŞİMDİ YAZDI?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Soros'un Vakfı TESEV'in kurucu üyesi olduğunu ortaya çıkartan Barış Yarkadaş, "Neden şimdi?" sorularından iyice bunalmış.
Diyor ki:
"Bu bilgiyi perşembe günü öğrendim, cuma günü araştırmaya başladım, cumartesi gecesi kesinleştirdim, pazar sabahı da yazdım."

MİDEME KRAMPLAR GİRİYOR

"Okurken mideme kramp giriyor" diyen Barış Yarkadaş, Gürsel Tekin ile olan dostluğu nedeniyle de sıkıntıda. Gelen yorumların büyük bir kısmı, Barış Yarkadaş'ın TESEV bilgisini Gürsel Tekin'den alıp, onun izni ile yayınladığı yönünde olmuş. İşte Yarkadaş'ı çileden çıkartan da bu...
"Bu aklı evveller, ''çaktımcı'' sorularla kendilerini çok akıllı gibi gösterme gayretine girerken, bizi ise "salak" sanıyor. Bu yorumları yapanlar, "Gürsel Tekin" ile olan arkadaşlığımızı gösterip "komplo teorisi" üretmeye çalışıyor. Güya; Kılıçdaroğlu'nun TESEV Üyesi olduğunu yazmamdaki sebep, Kılıçdaroğlu ile Tekin arasında yaşanan gerilimden kaynaklanıyormuş. Tekin, bu yüzden TESEV bilgisini bana vermiş, ben de yazmışım.

BİR PARÇA ŞEREFİN VARSA...

Bunu dile getirdiği halde ispatlamayanın dünyanın en şerefsiz, en namussuz ve en haysiyetsiz kişisi olduğunu sanırım bir daha tekrar etmeme gerek yok!"

(...) Aşağıdaki satırlar, bu tür ''küçük beyinliler'' için kaleme alındı. "Gürsel Tekin CHP'de 2. adamlıktan gitti, yazmaya başladın" diyen kuş beyinliler, eğer birazcık akıl, birazcık da "şeref" sahibi iseler, alttaki satırları okuduktan sonra bir daha bu tür yorumları yapmazlar.

CHP.ORG 'DAKİ YOL KAZASI

Barış Yarkadaş belli ki bu tartışma içinde en çok CHP.org'ta çıkan yazı nedeniyle dağılmış. Çünkü bilindiği gibi bu site Gürsel Tekin'e bağlı olarak yayın yapıyor. Yani onun izni ve talimatı olmadan o sitede kuş uçmaz. Haliyle kendisine ve sitesine yönelik o yazıdan dolayı bozulmuş olsa da bunu bir yol kazası olarak niteleyip ilişkilerini tamir etmeye niyet etmiş.
Demiş ki:

"Biz hala ve her şeye rağmen, Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu, düşüncemiz, Tekin'in sorumluluk alanında olan CHP.ORG.TR'den bize yönelik yapılan asılsız ve hak etmediğimiz suçlamaya rağmen değişmemiştir. Bize yönelik açıklamayı, bir "yol kazası" olarak değerlendiriyoruz. Aynı zamanda, açıklamadaki üslubun, "CHP'de siyasi aklın hakim olmadığı"na yönelik eleştirilerimizi bir kez daha haklı çıkardığını görmenin de burukluğunu yaşıyoruz."