Gündem
05 Mayıs 2010 23:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

DÜNYANIN 10 ZENGİNİ İÇİNDE BAŞBAKAN ERDOĞAN DA VAR MI? FORBES AÇIKLADI!

Dünyanın en zenginleriyle ilgili olarak Mart ayındaki listede Başbakan Erdoğan'ın adı var mı?

Forbes Yazı İşleri Müdürü Eyüp Karagüllü, dünyanın en zenginleriyle ilgili olarak Mart ayındaki listede, Erdoğan'ın adının geçmediğini ifade etti.

Karagüllü, TBMM Genel Kurulunda CHP'li bazı milletvekillerinin ''Başbakan Erdoğan'ın dünyanın 10 zengini içinde yer aldığı'' iddialarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Mart ayında açıkladığımız listede Sayın Başbakan'ın adı geçmemektedir. O liste iş adamalarını kapsayan bir araştırmadır. Forbes'in ABD'de yayınlanan dergisinde de böyle bir açıklama ya da araştırma yer almamaktadır. Bu bilgi bize ait değildir'' dedi.

ECONOMİST DE AYNI GÖRÜŞÜ VERDİ

The Economist Dergisi Türkiye Temsilcisi Amberin Zaman, ''Merkezi Londra'da olan The Economist Dergisi, herhangi bir zamanda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dünyanın en zengin liderleri arasında yer aldığına ilişkin bir yayın yapmamıştır'' dedi.

Zaman, TBMM Genel Kurulunda CHP'li bazı milletvekillerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı ile ilgili iddiaları hakkında, şu açıklamayı yaptı:

''Sayın CHP milletvekili böyle bir bilgiye nereden ulaşmış bilemem. Ama tümüyle hayal ürünüdür. Merkezi Londra'da olan The Economist Dergisi, herhangi bir zamanda, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili, dünyanın en zengin liderleri arasında yer aldığına ilişkin bir yayın yapmamıştır. Böyle bir bilgiye de biz sahip değiliz.''


Habertürk