Magazin
25 Kas 2016 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:41

Dünyaca ünlü şovda talihsiz kaza!

İstanbul'da seyirciyle buluşan dünyaca ünlü 'Fuerza Bruta' şovunu izlemeye giden Ayşegül Aldinç, sahneden burnuna çarpan kartonla daha büyük bir kazanın eşiğinden döndü.

Dünya çapında 29 ülkede, 5000’in üzerinde performans ile 5 milyondan fazla izleyici ile buluşan ünlü şov Fuerza Bruta, 16 Kasım’da İstanbul’da sevenleriyle buluştu ve birkaç gün sonra sona erecek. Ceylan Çapa, Ziynet Sali, Murat Dalkılıç, Sinan Akçıl gibi ünlü isimlerin de izlediği şova, dün Ayşegül Aldinç de gitti. Ancak Aldinç’in deneyimi biraz ‘acılı’ oldu.

Volkswagen Arena’da sahnelenen şovu izlemeye giden Aldinç, bu şovu ‘burnu sızlayarak’ hatırlayacağını ifade etti. Gösterinin duvar parçalama efekti yaratan bölümünde uçuşan karton kutu, ünlü sanatçının burnuna çarptı. Ünlü sanatçı bu anları tatlı tatlı sosyal medya hesabından paylaştı. Şovdan bir video paylaşan Aldinç, yaşadıklarını şu satırlarla anlattı:



“Fuerza Bruta çok acayip bir gösteri… En azından benim için hatırladıkça burun sızlatacak türden. Benim telefonun alanı dolmuş Allah başka dert keder vermesin. Arkadaşımınkinden bu görüntü… Gösterinin duvar parçalama efekti yaratan bir bölümü var. Konfetiler eşliğinde sen oradan karton kutu uçaraktan gel, burnumun çatısına dömbedenek yerleş… Hafiften şimşek çakmalara maruz kalıverdim; geçti sonra… Her şey bir yana bu harika gösteriyi imkanınız varsa kaçırmayın derim. Son bir kaç tane daha var…”