Magazin
04 Mayıs 2021 08:45 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2021 08:50

Dünyaca ünlü Kanadalı gazeteciden Burcu Biricik’e övgü dolu sözler

2 farklı dizide 2 bambaşka karakterle hayranlarının karşısına çıkan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla hayranlarından tam puan aldı. Ünü ülke sınırlarını aşan Burcu Biricik’e Kanada’nın tanınmış isminden Fatma dizisiyle ilgili övgü dolu sözler geldi.

Aynı anda hem Camdaki Kız dizisinde hem de Fatma dizisiyle hayranlarının karşısında olan Burcu Biricik’in ünü ülke sınırlarını aştı. Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisi reyting rekorları kırarken Netflix’te gösterime giren Fatma dizisi ise dünya çapında ilgi görmekte.

Zor rollerin altından başarı ile kalkan bir oyuncu olarak beğeni toplayan Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteri ile de haftalarca gündemden inmemişti.

BURCU BİRİCİK’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Oyuncu, istemeden de olsa pek çok kişiyi öldüren temizlikçi bir kadına hayat verdiği dizinin Netflix’te yayınlanması ile birlikte, dünyanın farklı ülkelerinden de övgü dolu yorumlar ve mesajlar alıyor.

Twitter’dan yayınlanan bir mesajı ise dikkat çekiciydi! Biricik, Kanadalı bir gazetecinin kendisi ile ilgili yaptığı övgü dolu yoruma Twitter’dan yanıt verdi oyuncu.

 Amerikan vatandaşı iken daha sonra Kanada vatandaşlığına geçen ve uzun yıllardır Montreal Gazetesinde spor köşe yazarlığı yapan Jack Todd, Fatma dizisini izledikten sonra Burcu Biricik’e övgü dolu bir yorum yaptı.

Burcu Biricik, Jack Todd’un bu tweet’ini retweet ederek emoji ile teşekkürlerini iletti. Todd, Burcu Biricik ve Fatma dizisi için şunları yazdı: “Türk oyuncu Burcu Biricik’in Fatma’da Netflix’teki performansı, şimdiye kadar gördüğüm en büyük performanslardan biri. Tüm prodüksiyon birinci sınıf ve sonuç son derece yoğun bir dram. Kendinize nefes almayı hatırlatmanız gereken türden.”