Dünya trans kadın güzellik yarışması yapıldı! İşte 2022'nin birincisi

2004'ten bu yana Miss International Queen adıyla düzenlenen uluslararası trans kadınlar güzellik yarışması, bu yıl Tayland'da yapıldı.

Dünya trans kadın güzellik yarışması yapıldı! İşte 2022'nin birincisi - Sayfa 1

Dünya çapında trans kadınlar güzellik yarışması düzenlendi. Filipinler güzeli Fuschia Anne Ravena, dünyanın en büyük trans kadınlar güzellik yarışmasında 2022 güzeli seçildi.

120
Dünya trans kadın güzellik yarışması yapıldı! İşte 2022'nin birincisi - Sayfa 2

Tayland'da düzenlenen yarışmada 27 yaşındaki girişimci Ravena, uluslararası güzellik kraliçesi tacını taktı. Yarışmada, 23 farklı ülkeden kraliçe adayı yer aldı.

220
Dünya trans kadın güzellik yarışması yapıldı! İşte 2022'nin birincisi - Sayfa 3

Kolombiyalı Jasmine Jimenez'in ikinci olduğu yarışmada, Fransa güzeli Aëla Chanel üçüncülük unvanını aldı. Tayland televizyonunda cumartesi günü canlı yayınlanan güzellik yarışması finalinde yarışmacılar gece elbiselerinin yanı sıra kendi ülkelerini temsil eden ulusal kostümlerle de sahneye çıktı.

320
Dünya trans kadın güzellik yarışması yapıldı! İşte 2022'nin birincisi - Sayfa 4

Soru-cevap bölümünde Ravena, trans güzellik kraliçesi olmanın amacının "diğer insanlara ilham vermek" olduğunu söyledi. Ravena ayrıca, "İnsan olmanın ve trans kadın olmanın en güzel yanının sadece bilgi dolu bir kafaya sahip olmak olmadığını düşünüyorum. Sevgi ve saygı dolu bir kalp, dinlemeye hazır bir kulak ve insanlara yardım etmeye istekli eller olmalı" dedi.

420