Gündem
03 Tem 2014 13:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:23

Dünya Kupası'nın finalini Shakira yapacak

Shakira, 2014 FIFA Dünya Kupası'nın 13 Temmuz'daki kapanış töreninde sahneye çıkacak.

Açılış töreninde Jennifer Lopez, Pitbull ve Claudia Leitte'nin 'We Are One' şarkısını söylediği 2014 FIFA Dünya Kupası'nın 13 Temmuz'daki kapanış töreninde, Kolombiyalı şarkıcı Shakira sahneye çıkacak.

FIFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; Kolombiyalı pop şarkıcısı Shakira ve Brezilyalı müzisyen Carlinhos Brown, Brezilya'nın evsahipliği yaptığı Dünya Kupası'nın 13 Temmuz'da Rio De Janerio kentindeki Maracana Stadı'nda oynanacak final maçı öncesinde sahneye çıkarak 'La la la' isimli şarkıyı seslendirecek.

Barcelona'nın İspanyol defans oyuncusu Gerard Pique ile evli olduğu için ister istemez futbolla ilişkili olduğunu belirten Shakira, "Dünya Kupası'nın birçok insan için ne ifade ettiğini anlayabiliyorum. Dünya Kupası'nın kapanış seremonisinde yer alma fırsatı verildiği için de minnettarım" ifadelerini kullandı.

Shakira'nın yanı sıra kapanış töreninde yer alacak isimler Santana, Wyclef ve Alexandre Pires, 2014 Dünya Kupası'nın resmi marşı 'Dar Um Jeito'yu söyleyecek. Ev sahibi ülkeden Latin pop şarkıcısı Ivete Sangalo da Brezilya'ya özgü şarkılarıyla törene renk katacak.