Televizyon
12 Tem 2010 13:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

DÜNYA KUPASI DA SONA ERDİ! BUNDAN SONRA EKRANDA NELER OLACAK?

2010 Dünya Kupası İspanya'nın şampiyonluğuyla biterken, gözler tv'ledrdeki yeni yapımlara çevrildi

2010 Dünya Kupası İspanya’nın şampiyonluğuyla biterken, ekranlardaki futbol şöleni de sona erdi.

 Televizyon kanalları maçların bitmesiyle yeni ve iddialı projelerle ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor.

İşte kanalların yaz aylarına damgasını vuracak projeleri:

Bir süre önce ara veren ve geçtiğimiz hafta 4. bölümüyle kaldığı yerden tekrar ekrana gelmeye başlayan TRT’nin “Hanımeli Sokağı” dizisi bu dönemin iddialı projeleri arasında yer alıyor. Yayınlandığı 3 bölümde izleyiciden olumlu eleştiriler alan ve çok beğenilen “Hanımeli Sokağı” her pazartesi günü ara vermeden TRT ekranlarında olacak.

Atv ise komedi ağırlıklı projeleriyle dikkat çekiyor. Türkmax’ta beğeniyle izlenen “Sen Harikasın” dizisini transfer eden Atv, ardından Altan Erkekli, Levent Üzümcü ve Ceyda Düvenci gibi ünlü isimlerin rol aldığı komedi dizisi “Şen Yuva” ile dikkat çekti. Atv’nin tanıtımlarda dönen ve yakında başlayacak olan “Yahşi Cazibe” dizisi ise merakla bekleniyor. Yahşi Cazibe’de ise Peker Açıkalın, Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz gibi isimler rol alıyor.

Atv’nin diğer projeleri ise Cumartesi günleri ekrana gelen Türkünü Söyle ve hafta içi her gün seyirciyle buluşan “Her şey için Berna Laçin”.

Kanal D ise yaza komedi dizisi “Mükemmel Çift” ve gençlik dizisi “Küçük Sırlar” ile merhaba dedi.

Genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği ve sunuculuğunu ünlü kriminalist Prof. Dr. Sevil Atasoy’un yaptığı yaşanmış gerçek suç hikâyelerinden yola çıkarak oluşturulan ‘Kanıt’ ise Kanal D’nin farklı projelerinden birisi olarak ekrana gelmeye başladı.

Star Tv ise sezona iddialı yarışmalarla merhaba dedi. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu “Çarkıfelek”, Metun Uca’nın sevilen yarışması “Passaparola” ve Asuman Krause’nin sunumuyla “Fear Factor Aksiyon”.

Show Tv ise Demet Akalın ve Önder Bekensir çiftinin dahil olduğu “Evcilik Oyunu” projesiyle dikkat çekiyor.