Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi...

Arjantinli güzel ile geçtiğimiz günlerde ayrılığını duyuran yıldız oyuncunun inişli çıkışlı bu ilişkisi dünya basınında da geniş yer bulurken, İngiltere'de çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 1

Yeni sezon öncesi Galatasaray'ın Fransız ekibi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, 9 yıldır birlikte olduğu eşi Wanda Nara ile beklenmedik bir şekilde ayrıldıklarını açıklamış, ikilinin bu ayrılıkları sonrası birçok iddia ortaya atılmıştı.

143
Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 2

Özellikle Beşiktaş derbisine kadar futbol dışında birçok konu ile gündeme gelen yıldız oyuncunun eşinden ayrılma sebebi olarak Nara'nın Arjantinli rapçi L-Gante ile birlikte olduğu öne sürülmüştü. 

243
Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 3

Bunlar yaşanırken Wanda Nara, İtalya'da bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunmuş, Arjantinli medyatik güzel Mauro Icardi hakkında konuştuğu anlarda gözyaşlarına hakim olamamıştı.

343
Dünya bunu konuşuyor! Wanda Nara deliye döndü, işte Icardi'nin Türk sevgilisi... - Sayfa 4

Wanda Nara yaptığı açıklamada "Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen, sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

443