Gündem
01 Şub 2013 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:42

DÜNYA BASINI ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDEKİ PATLAMAYI KONUŞUYOR

ABD büyükelçiliğinde yaşanan canlı bomba olayını dünya basını da manşetten verdi.

Bugün saat 13.00 civarında gerçekleşen ABD büyükelçiliğine yapılan canlı bomba saldırısı dünya basınında da yankı buldu. Özellikle BBC News haberi son dakika olarak manşetten verdi.

Ankara'da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı başta ABD basını olmak üzere, dünya basını "son dakika" ve "flaş" kodlarıyla okuyucularına duyurdu. Haberlerde, ABD Elçiliği'ndeki intihar saldırısında en az 1 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.
 
BBC: ANKARA'DA ABD ELÇİLİĞİNDE PATLAMA

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Ankara'da ABD Büyükelçiliği önünde bir patlama meydana geldiğini belirtti. ABD Büyükelçiliğine yönelik intihar saldırısında bir kişinin öldüğü ve yaralılar olduğu vurgulandı. Saldırı sonra birçok ambulans ve itfaiye ekibinin olay yerine geldiği belirtildi. Saldırıdan ABD Büyükelçiliği'in iç kısmının zarar görmediği de ifade edildi.
 
REUTERS: ABD ELÇİLİĞİ SALDIRISINDA 1 ÖLÜ
Uluslararası haber ajansı Reuters da, Ankara'da ABD Büyükelçiliği'ne yapılan saldırıyı "flaş" koduyla abonelerine duyurdu. Reuters haberinde, ABD Büyükelçiliği önündeki saldırıda en az bir kişinin öldüğü belirtildi.