Magazin
01 Haz 2023 10:50 Son Güncelleme: 01 Haz 2023 11:38

Düğün öncesi imaj değiştirdi! İşte Eda Ece’nin yeni hali...

Oyuncu Eda Ece 5 yıldır aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçen ay nişanlanmıştı. 21 Haziran'da nikâh masasına oturmaya hazırlanan Ece, düğün öncesi imaj değiştirdi.

Altı yıldır ‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Yıldız’ karakterini canlandıran Eda Ece, final yapmalarının ardından soluğu kuaförde aldı.

20 gün sonra basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikâh masasına oturacak olan oyuncu, sarı saçlarını kahverengiye boyattı.

Yeni halini Instagram hesabından paylaşan oyuncu için takipçileri “Yakışmış”, “Daha genç olmuş”, “Düğüne hazırlık” gibi yorumlarda bulundu.


“BUĞRA’YA SORMAK LAZIM”

Geçen ay Buğrahan Tuncer ile nişanlanan Eda Ece bir dergiye verdiği röportajda “Komik bir sevgiliyim galiba. En sinirlendiğim zamanlarda bile ağzımdan komik bir şey çıkabiliyor. Asıl Buğra’ya sormak lazım tabii. Her zaman sevgilimi çok düşünen bir insan olduğuma inanıyorum. Bencillik yapmam” demişti.

Ece, “30’lardan sonra aile kurmak, çocuk yapmak daha bilinçli geliyor. Hiçbir zaman evlilik karşıtı olmadım. Düşünürüm ve karşımdakinin huzurlu olmasını önemserim. Ketumumdur, sadığımdır, gözüm kör olur. Buğra’ya hediye vermeyi çok severim” ifadelerini kullanmıştı.