Magazin
24 Ağu 2012 18:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:03

DUDAK UÇUKLATAN SERVETİNDEN TEK KURUŞ VERMEDİ!

Tom Cruise, bu hafta başında resmen boşandığı eşi Katie Holmes'a dudak uçuklatan servetinden tek kuruş vermedi...

Holmes ve Cruise'un geçtiğimiz Pazartesi günü New York Şehir Mahkemesi'nde sonuçlanan boşanma davasının ayrıntıları basına sızdı. İnternetteki TMZ.com sitesinin haberine göre Tom Cruise, boşandığı eşi Katie Holmes'a 250 Milyon Dolar'lık servetinden hiçbir şey vermedi.

Cruise boşandığı eşine nafaka ödemeyecek. Sadece altı yaşındaki kızları Suri için yıllık 400 Bin Dolar çocuk bakım bedeli ödemekle yükümlü olacak. Cruise ayrıca kzı Suri'nin sağlık harcamaları, sigorta, eğitim gibi masraflarını da karşılayacak.

Çiftin kızları Suri'nin velayeti annesinde kaldı. Ancak babasının da Suri'yi ziyaret hakkı var.

Forbes dergisinin Temmuz ayında açıkladığı listeye göre Cruise Mayıs 2011 ile Mayıs 2012 arasında yani sadece geçen bir yılda 75 Milyon Dolar kazandı.

Katie Holmes, Haziran ayında aralarındaki "uzlaştırılamaz farklılıklar" nedeniyle boşanma davası açmıştı. Cruise, 50'nci doğum gününe kısa bir zaman kala bu haberle şoke olmuştu. Holmes'un, kocasının minik kızları Suri'yi ileri gelenlerinden olduğu Scientoolgy tarikatının kurallarına uygun şekilde yetiştirmek istemesinden endişe duyduğu, bu yüzden boşanmaya karar verdiği ileri sürülmüştü.

2005 yılında flört etmeye başlayan çift, 2006 yılının Kasım ayında İtalya'da bir şatoda dünyaevine girmişti. Çiftin kızları Suri ile Tom Cruise'un Nicole Kidman ile evliyken evlat edindiğ Isabella ve Connor da törene katılmıştı.