Dua istediği konuşma gerçeği eleverdi! Fon vurgununda kırılma anı!

Fon vurgunu davasının tutuklu sanığı Seçil Erzan'ın yazışmaları ortaya çıktı. Arkadaşından dua istediği konuşmalarda Erzan'ın "Olayı büyütürlerse çok kötü olur” dediği öğrenildi. Öte yandan yaklaşık 20 saat sorgulanan Seçil Erzan'ın, ikinci günde fenalaştığı ve hemşirelerin serum taktığı öğrenildi.

Dua istediği konuşma gerçeği eleverdi! Fon vurgununda kırılma anı! - Sayfa 1

Yüksek kar vaadiyle 45 milyon dolarlık fon vurgununa imza atan Denizbank’ın eski şube müdürü Seçil Erzan'ın telefonu incelendi. Erzan'ın bazı mağdurlarla mesajlaşmalarının yer aldığı bilirkişi raporu soruşturma dosyasına eklendi. 

129
Dua istediği konuşma gerçeği eleverdi! Fon vurgununda kırılma anı! - Sayfa 2

Raporda, Erzan'ın kendisiyle görüşmek isteyen mağdurları sürekli oyaladığı, bazı kişilerden para bulmasını istediği mesajlar yer alırken, banka yetkilileriyle ilgili bir yazışmanın tarihi dikkat çekti.

229
Dua istediği konuşma gerçeği eleverdi! Fon vurgununda kırılma anı! - Sayfa 3

KONU BU İŞLERLE BAĞLANTILI

Raporda yer alan bir mesajlaşmada, Yeni Şafak'ın haberine göre, Seçil Erzan zor durumda olduğunu belirterek “Diba” isimli birinden dua etmesini istiyor. Yazışmanın tarihi ise 11 Ocak 2023. Konuşmanın içeriği şöyle:

329
Dua istediği konuşma gerçeği eleverdi! Fon vurgununda kırılma anı! - Sayfa 4

SEÇİL ERZAN: Bugün bin şükür beklediğim şey geldi ama yetmiyor. Biraz daha gelmesi gerekiyor abla. Bir de işte bir konuda üstlerime bilgi vermem gereken bir konu vardı, vermedim. Onlar da fark etti, bir de onu çözmem gerekiyor şimdi. Konu çok önemli, bu işlerle bağlantılı. Oradan bir sıkıntı çıkarsa her şey patlar. İnsanlıktan çıktım artık.

429