Gündem
12 Şub 2019 15:39 Son Güncelleme: 12 Şub 2019 15:48

Dr. İbrahim Ulusoy, engelli vatandaşlar ve sporcularla buluştu

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, seçim çalışmalarına devam ediyor. Azmiyle engelleri aşan ressam Ayşe Işık’ı ziyaret eden Dr. İbrahim Ulusoy, "Ayşe, bizler için muazzam bir örnek. Onun yanına gidilmez mi? Tüm dünyasını ayakları üzerine kuran Ayşe’mizi her zaman destekleyeceğiz" dedi.

Fiziksel ve zihinsel engelli vatandaşlar için Avcılar’da sosyal tesis inşa edeceğini açıklayan Ak Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 5 yaşındayken iki kolunu kaybeden Ayşe Işık’ı ziyaret etti. 'Ayaklarımla tutundum hayata' kitabını imzalayarak AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy'a armağan eden Ayşe Işık, Ulusoy’un kendisini tebrik etmesinden sonra gözleri dolarak, "İkinci oldum. İstiklal Marşımızı okutamadım" diye konuştu.

"ENGELLİLERİ ANLAMAK İÇİN ENGELLİ OLMAYA GEREK YOK"

Birçok ödüllü tablosu olan Ayşe Işık, sergilenen tablolarıyla ile ilgili olarak, "Deniz'in ortasında dalgalara karşı suyun üzerinde kalmaya çalışan sandalı kendime örnek aldım. Engellileri anlamak için engelli olmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

"SPORDA, RESİMDE VE YAZIM ALANINDA HARİKA İŞLER BAŞARDI"

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy ise “Ayşe, bizim için bir örnek teşkil ediyor. Nasıl mücadele edilmeli sorusunun cevabı işte tam da burada. 17 yıldır İstanbul'da  yaşıyor. Henüz 5 yaşında iken 2 kolunu kaybeden fakat pes etmeden yüreği ile inanılmaz şekilde hayatına mükemmel ötesi şeyler katarak devam eden Ayşe Işık, bizi çok gururlandırdı. Çalışmalarından bahsederken ne kadar güçlü olduğunu çok iyi özetledi aslında. Engelleri aştı, sporda, resimde ve yazım alanında harika işler başardı. Ayşe’yi ve ailesini tebrik ediyorum. Tüm samimiyetimle bu örnek kişiliğin yanında olacağım. Engelleri beraber aşacağız” dedi.

İBRAHİM ULUSOY HAKKINDA

1978 yılında Trabzon’da dünyaya gelen İbrahim Ulusoy, ilk ve orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı. 2000 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Ankara Onkoloji Hastanesi’nde Genel Cerrahi ihtisasını başarıyla tamamladı. Giresun Görele Devlet Hastanesinde 2007 tarihinde Genel Cerrahi uzmanı olarak başladığı görevine, 2009–2012 tarihleri arasında başhekim olarak devam etti. 2012-2014 yıllarında İstanbul Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastane yöneticiliği yaptı. 2015-2017 yıllarında Bayrampaşa Devlet Hastanesi başhekimliği, ardından Aralık 2017'ye kadar TKHK İstanbul Fatih Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı. 2017'den bu yana da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapan Ulusoy, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Avcılar ilçesinden Belediye Başkan adayı oldu. Evli olan İbrahim Ulusoy, iki çocuk babasıdır.