Politika
23 Haz 2022 19:02 Son Güncelleme: 23 Haz 2022 23:02

'Dönen dolapların farkındayız' diyen Karamollaoğlu: "Biz birilerinin ciğerlerini bile biliriz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Tüm bu yanlışlarını örtmek için ise her zaman olduğu gibi iktidar problemi çözeceğine hâlâ muhalefetle uğraşıyor, algı üretme peşine düşüyor! Biz Saadet Partisi olarak, olan bitenleri gayet iyi okuyor ve aklıselimle değerlendiriyoruz. Dönen dolapların da kurulan tuzakların da farkındayız. Biz birilerinin ciğerlerini bile biliriz" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara peş peşe eleştiriler sıralarken, muhalefetin hedef alınmasına sert çıktı. Art arda sosyal medya paylaşımlarında bulunan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

*Tarımı ihracattan gelen parayla değerlendiren, her gün bir başka yerde yanan buğday tarlaları için kılını bile kıpırdatmayan bir iktidar yüzünden bugün ekmek 5 lira oldu.

*Eğitimi binayla değerlendiren bir iktidar yüzünden bugün gençlerimiz “diplomalı işsiz” haline geldi.

*Sağlık alanında sadece hastane binası yaparak çağ atladığını zanneden, doktorlarımıza “giderseniz gidin” diyen bir iktidar yüzünden bugün insanlar randevu bile alamıyor; 3-4 hafta sonrasına bile razı oluyor ama günlerce sonra dahi muayene olamıyor.

*Hukuku adliye sarayları yapmaya indirgeyen bir iktidar yüzünden her gün bir başka insanımız mağduriyet yaşıyor.

*”Yol yaptık, havalimanı yaptık” diye övünen bir iktidar döneminde, mazot 30 lirayı, otobüs bileti fiyatları 400-500 liraları, uçak biletleri de 1000 lirayı aştı; vatandaş evinden dışarıya adım atamıyor…

*Tüm bu yanlışlarını örtmek için ise her zaman olduğu gibi iktidar problemi çözeceğine hâlâ muhalefetle uğraşıyor, algı üretme peşine düşüyor! Biz Saadet Partisi olarak, olan bitenleri gayet iyi okuyor ve aklıselimle değerlendiriyoruz.

“DÖNEN DOLAPLARIN FARKINDAYIZ”

*Dönen dolapların da kurulan tuzakların da farkındayız. Biz birilerinin ciğerlerini bile biliriz, onlar da bizim onları ne kadar iyi bildiğimizi bilirler! Birileri olmadık işlere tevessül etseler de biz asla “helal ve dürüst siyaset” yapmaktan vazgeçmeyeceğiz.


*Gerçekleri kimseyi rencide etmeden olduğu gibi söyleyeceğiz. Fakat gerçeklerden gocunan olursa onun da müsebbibi biz değiliz!  Bugüne kadar hiçbir zaman süte su katanlardan olmadık, bundan sonra da asla olmayacağız!