Dünya
14 Kas 2022 15:27 Son Güncelleme: 14 Kas 2022 15:33

Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump evlendi! 'Onunla ilgilensen iyi olur'

45'inci ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük kızı Tiffany Trump, önceki akşam iş insanı Michael Boulos ile nikah masasına oturdu. Düğünde kızıyla dans ederken damadını kızıyla ilgilenmesi için uyaran Trump, mutlu çift için yaptığı konuşmasıyla dikkat çekti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın (76) kızı Tiffany Trump (29), milyarder iş insanı Michael Boulos (25) ile dünyaevine girdi. Trump, Palm Beach'te yapılan düğünde kızı ve damadı için konuşma yaptı ve Tiffany ile birlikte 'Here Comes the Sun' şarkısında dans etti. Pagesix'te yer alan habere göre; kızını damadına teslim eden eski ABD başkanı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Michael, kızımla ilgilensen iyi olur! Şüphesiz sen özel bir insansın ve yaşının çok ötesindesin. Siz ikiniz muhteşem insanlarsınız ve bu güzel bir gündü."

 

'KİM BİR TENTEYE PARA HARCAMAK İSTER Kİ?'

Donald, Nicole Kasırgası nedeniyle yağmurlu olacağı tahmin edilen hava durumunu da gündeme getirdi. Kaynaklar, daha önce Pagesix'e; Tiffany'nin, söz konusu kasırganın düğün yapılacağı yeri hafta başında tahliye etmeye zorlayan ve bölgedeki havaalanlarını kapatan Palm Beach'i vurabileceği tahminleri üzerine 'çıldırdığını' söylemişti.

"Yağmur yağacağından endişe ettiler" diyen Trump, sözlerine şöyle devam etti:

"'Efendim, havuzun başına büyük bir tente kuracağız’ dediler. Ama ben bunu istemiyordum çünkü bir tente kurarsan iki şey olur: Birincisi, çok paraya mal olur. Kim bir tenteye para harcamak ister ki? Ve ikincisi, tente olunca her şey aynı görünmüyor. Ben de 'Şansımızı deneyelim' dedim, değil mi Tiff? Bence havanın güzel olması sizin ve hayatınız için sembolik bir anlam taşıyor ve ikinizle de gurur duyuyoruz. Birlikte nice güzel yaşlara."

Ancak, ünlü çiftin evliliklerinin önüne geçme ihtimali olan tek şey kasırga değildi. İsmi paylaşılmayan kaynaklar, Trump'ın 'kötü bir ruh hali' içinde olduğunu söylemişti. Ancak eski ABD Başkanı, bu kötü ruh halini aşarak; kızının düğününde herhangi bir probleme sebep olmaktan kaçındı.

ANNESİ DE KONUŞMA YAPTI

Tiffany'nin annesi Marla Maples da mutlu çift için bir konuşma yaptı ve bir ara 1993'ten 1999'a kadar evli olduğu eski kocasına teşekkür etti:

"Harika baban Donald'a, güzel eşi Melania Trump'a ve tüm Trump ailesine yıllar boyunca Tiffany'ye bu kadar yakın oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Herkes için biraz zor oldu ama bu aileyi bir arada tutan şey hepinizin paylaştığı sıcaklık."

 

TRUMP AİLESİNİN ÜYELERİ DÜĞÜNDE

Melania ve oğlu Barron, Ivanka ve Jared Kushner, Eric ve Lara, Don Jr. ve Kimberly Guilfoyle'un yanı sıra Donald'ın nadiren görülen kız kardeşi Elizabeth Trump Grau da dahil olmak üzere, büyük Trump ailesinin birkaç üyesi lüks düğün törenine katıldı.

İKİ FARKLI GELİNLİK GİYDİ

Tiffany, düğünü için iki farklı gelinlik tercih etti. Evlilik yemini sırasında, Eli Saab tasarımı bir elbise giyerken; tören sonrasındaki partide ise omuzları açık, yırtmaçlı bir gelinlik giydi. Tiffany Trump ve Michael Boulos, resmen karı-koca ilan edildikten sonra ilk danslarını ise Toploaders'ın 'Dancing In The Moonlight' adlı şarkısıyla yaptı.