Dokunulmazlığı kazandı, şefler alkışladı! Eleme adayları kim oldu?

MasterChef All Star yarışmasında mavi ve kırmızı takımlar haftanın son takım oyununda nefes kesen bir rekabet sergiledi. Üçüncü takım yarışı dış oyun şeklinde Balıkesir'de gerçekleşti. Ülkemizin gastronomi alanında öne çıkan illerinden olan Balıkesir'in yöresel tatlarını çıkaran takımlardan en az oyu alan dokunulmazlık yarışına çıktı.

Dokunulmazlığı kazandı, şefler alkışladı! Eleme adayları kim oldu? - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yemeklerin yarışı devam ediyor! Üç takım oyununun sonuna gelindi ve kırmızı takım iki yarışı peş peşe kazanarak haftanın galibi oldu. Ancak üçüncü yarış mavi takım hanesine puan kazandırdı. Son mücadele Balıkesir'de yapıldı.

16
Dokunulmazlığı kazandı, şefler alkışladı! Eleme adayları kim oldu? - Sayfa 2

MASTERCHEF BALIKESİR DIŞ OYUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Mavi ve kırmızı takım, perşembe akşamı Balıkesir'de üçüncü oyuna çıktı. Şehrin yöresel lezzetlerini en başarılı şekilde yapmak için gayret harcadılar. Menüde yer alan yemekler; Balıkesir otları tabağı, tirit, patlıcanlı basma börek, ballı kuzu kaburga sarma, Balıkesir kaymaklısı oldu ve bu menü için yarışmacılara 1 saat verildi.

26
Dokunulmazlığı kazandı, şefler alkışladı! Eleme adayları kim oldu? - Sayfa 3

Konukların değerlendirme ve oylaması sonucunda kazanan mavi takım oldu.

36
Dokunulmazlığı kazandı, şefler alkışladı! Eleme adayları kim oldu? - Sayfa 4

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık yarışına çıktı. Kaptan Dilara ve ekibi, dokunulmazlık oyununda 'Sıfır atık' konseptinde yaratıcı tabaklar çıkardı.

46