Gündem
13 Tem 2011 14:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:34

DOKTORLARDAN EN ZOR SORU! EŞİNİN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde fenalaşınca hastaneye kaldırılan, oyuncu Burçin Bildik'in eşi Zeynep Elçin Bildik'in beyin ölümü gerçekleşti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde fenalaşınca hastaneye kaldırılan, oyuncu Burçin Bildik'in eşi Zeynep Elçin Bildik'in solunum cihazına bağlı olarak kalbinin çalışmaya devam ettiği, beyin fonksiyonlarının ise tamamen işlevini yitirdiği belirtildi. Hastaneden yayınlanan raporda Bildik’in Hastane yetkilileri ilerleyen günlerde Bildik’in organlarının bağışlanması için eşi Burçin Bildik ve ailesi ile görüşüleceğini belirtti.

Bodrum Devlet Hastanesinin önünde bekleyen Burçin Bildik, yaptığı açıklamada, doktorların, eşi Zeynep Elçin Bildik’in beyin ölümünün  gerçekleştiği bilgisini verdiklerini belirterek, “Dualarımız onunla,  doktorlarımız son durumuyla ilgili bilgi verecekler. Eşimin tedavisi solunum  cihazına bağlı olarak sürüyor. Allah’tan ümit kesilmez. Eşimin hastaneye  kaldırılması sonrasında arayarak ’geçmiş olsun’ dileğini ileten sevenlerime  teşekkür ediyorum. Beni sevenlerden eşim için dua etmelerini istiyorum” dedi.

Bildik, olayla ilgili şunları söyledi:
“Denizdeyken atak oluşmuş. Doktorlardan öğrendiğim kadarıyla beyin  kanaması geçirmiş. Boğulma veya kalp krizi söz konusu değil. Doktorlar, bu olayın  denizde değil de başka bir yerde de yaşanabileceğini söylediler. Beni seven  izleyicilerimin dualarını bekliyorum.”

Oyuncu Burçin Bildik ve eşi Zeynep Elçin Bildik tatil için Bodrum’a  gelmiş, Torba Plajı’nda denize giren Zeynep Elçin Bildik denizde fenalık  geçirmişti. Eşi ve çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Bildik, sağlık  görevlilerinin müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış ve  ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.