Televizyon
08 Eki 2020 10:39 Son Güncelleme: 08 Eki 2020 12:10

"Doktor B- Bu Ben miyim?" Türkiye sınırlarını aştı!

Ödüllü estetik cerrah Bülent Cihantimur'un TLC Türkiye'de gerçekleştirdiği "Doktor B-Bu Ben miyim?" isimli program sınırları aştı. Bundan böyle Rusya, Polonya ve Ortadoğu'da da seyirciyle buluşacak.

"Her şey hayal kurmakla başlar" diyerek yola çıkan dünyaca ünlü ödüllü estetik cerrah Op.Dr.Bülent Cihantimur'un TLC Türkiye'de gerçekleştirdiği "Doktor B-Bu Ben miyim?" isimli program sınırları aştı.

Doktor B olarak tanınan Bülent Cihantimur'un 3 hastayı ekranlara taşıyarak dertlerine derman olduğu, aynalarla barıştırdığı TLC Türkiye'nin ilk yerli yapımı program Rusya, Polonya ve Ortadoğu'da seyirciyle buluşacak ve estetik mağdurlarının sesi olacak.

Genel yönetmenliğini deneyimli isim Seyhan Soygür Güzelmeriç'in yaptığı "Doctor-B" 29 Eylül'de TLC Russıa'da yayınlanmaya başladı.

Program hakkında açıklamalarda bulunan Doktor B, “Bu benim hayalimdi, ben hep söylerim her şey ilk olarak hayal kurmakla başlar, sonra inanmak çok önemli. Ve tabiki cesaret. Türk cerrahları her alanda çok iyiler, Sağlık turizmi olarakta ülkemiz ilk sıralarda. Ülkemizi bu şekilde yurt dışında tanıtmak beni de çok heyecanlandırıyor, "Bu Ben Miyim" programını yaparken çok fazla kişiye umut olduk, estetik cerrahi fiziksel görüntünün yanında ve hatta öncesinde psikolojiyi düzelten bir daldır. İnsanlara yararlı olacak işler yapmayı kendime hedef olarak aldım, her zaman üretmek isterim, doktor olarakta yöntem geliştirmek hatta yeni alternatif yöntemler bulmak için çok çabalarım.” ifadelerini kullandı.