Gündem
26 Haz 2013 11:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

DOĞUŞ'A TWİTTER ŞOKU! AK PARTİ MİTİNGİNE KATILDI, 700 BİN TAKİPÇİ TAKİBİ BIRAKTI!

Ünlü şarkıcı Doğuş canlı yayında AK Partili olduğunu itiraf etti. Doğuş, türkücü Nihat Doğan için de "Dönek" ifadesini kullandı.

Ünlü şarkıcı Doğuş canlı yayında AK Partili olduğunu itiraf etti. Doğuş, eskiden AK Partili olan türkücü Nihat Doğan için de "Dönek" ifadesini kullandı. 

İŞTE O ANLAR!-VİDEO

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan ünlü şarkıcı Doğuş, samimi açıklamalarda bulundu.

"BİR HAFTADA 700 BİN TAKİPÇİ KAYBETTİM"

Doğuş, Gezi Parkı eylemlerine katılanlara tepki gösterdiği için ve AK parti mitingine katıldığı için, bir hafta içinde Twitter’da 700 bin takipçisinin kendisini takip etmeyi bıraktığını söyledi.

Eylemcilere tepki gösterdiği için pişman olmadığını ifade eden Doğuş, "Çünkü maalesef sokağa dökülen halkımız kandırılıyor. Ülkemiz o kadar güzel, o kadar büyüdü ki... Baktığımızda biz devrim yapmışız, çağ atlamışız. Bu da dış güçlerin zoruna gidiyor. Onun için ülkemizi karıştırıyorlar. Ama biz AK Parti geldiğinden beri çok güçlü bir ülkeyiz" şeklinde konuştu.

"AK PARTİLİYİM"

Ünlü şarkıcı Tahir Sarıkaya’nın, "AK Partili misiniz?" sorusuna, Evet AK Partiliyim" yanıtını verdi.

"BAŞBAKANIMIZIN ELİNİ ÖPMEK İSTİYORUM"

AK Parti mitingine gittiği gün, hem AK Parti’nin bayrağını hem de Türk bayrağını salladığını belirten Doğuş, "Çok inanılmaz bir heyecan duydum. Başbakan’ı şahsen tanıdım. İnşallah bir daha karşılaşırız, elini öpmek istiyorum. O çok kıymetli çünkü, rabbimin özel kullarından" dedi.

"50 YIL DAHA AK PARTİ OLACAK"

AK Partili olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyleyen Doğuş, "Bazı insanlar için üzgünüm ama en az 50 yıl daha AK Parti hükümeti başımızda olacak" diye konuştu.

"NİHAT DOĞAN DÖNEK"

Geçmişte AK Partili olan ve daha sonra AK Parti aleyhine açıklamalar yapan türkücü Nihat Doğan için ise Doğuş, "Nihat Doğan’ı kayle alıp konuşmak istemiyorum. Benim çok keyfi şarkılarım vardır; dönek gibi. O şarkılarımı çok seviyorum" dedi