Polemik & Kulis
31 Tem 2013 19:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

DOĞUŞ MEDYA'DA ATAMA! DERGİLER GRUP BAŞKANI KİM OLDU?

Neyyire Özkan'ın istifasıyla boşalan Doğuş Dergiler Grup Başkanlığı'na getirilen isim az önce belli oldu.

Doğuş Dergiler Grup Başkanlığı’na Seda Domaniç getirildi.

İşte Yerdelen’in çalışanlarla paylaştığı o atama mesajı:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

2009 tarihinden beri Vogue Türkiye GYY görevini sürdüren Seda Domaniç, bu görevinin yanında Temmuz 2013 tarihi itibariyle Dergiler Grup Başkanlığı görevini de üstlenmiş bulunmaktadır.
Georgetown Universitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Seda, John Hopkins Universitesi’nde Uluslararası Ekonomi yüksek lisansını ve Sabancı Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi doktorasını tamamlamıştır. Daha sonra sırasıyla Down Jones Haber Servisi ve CNNTürk’te muhabir, Tribeca İletişim Danışmalık’ta Müşteri İlişkileri Direktörü, Avrupa Birliği Bilgi Merkezi’nde Direktör ve EDAM’da Genel Sekreter olarak görev yapmıştır.
2006  yılında Doğuş Holding’de Dış İlişkiler Müdürü olarak çalışmaya başlayan Seda, 2008 yılında Doğuş Yayın Grubu’nda İş Geliştirme ve Dış İlişkiler Direktörü sıfatıyla, Ağustos 2009’den bu yana da VogueTürkiye Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir.
          Ayrica Okan Can YANTIR,  "GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni" olarak aramıza katılmıştır.
Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Okan, 1999 yılında çalışma hayatına Esquire Magazine’de Editör olarak başlamış, aynı dergide Şef Editör olmuş ve 2007’den bu yana da Genel Yayın Yönetmeni olarak devam etmiştir.
         Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
Sevgi ve Saygılarımla,
            Erman Yerdelen     
Yönetim Kurulu Başkanı"