Magazin
17 Mar 2022 12:11 Son Güncelleme: 17 Mar 2022 13:34

Doğuma gün sayan Başak Dizer’den yeni poz! Son hali sosyal medyayı salladı…

Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016'da nikah masasına oturan stil danışmanı Başak Dizer, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Doğum için gün sayan ünlü çiften Dizer, karnı burnunda verdiği bir pozu Instagram hesabında yayınladı. Büyüyen karnıyla dikkat çeken Dizer'in paylaşımı, sosyal medyayı salladı.

2016 yılında Paris'te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer (44), şimdilerde 'bebek' sevinci yaşıyor. İlk kez anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çiftten Dizer, önceki gün kız arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği yedi.

BAŞAK DİZER'İN HEYECANI BÜYÜYOR

Heyecanı gün geçtikçe büyüyen Başak Dizer, dostları Damla Yılmaz ve Zeynep Ünver ile birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Dizer, ardından Yılmaz ve Ünver'in karnını tuttuğu bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

Arkadaşlarının kendisine hep destek olduğunu ifade eden Başak Dizer, gönderisine, "Elleri hep üstümde 8 yıldır... Bizim kızlar..." notunu düştü.

Göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Dizer'in, paylaşımı takipçilerinden oldukça ilgi gördü ve kısa sürede gündem oldu.

"ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN"

Öte yandan bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık." ifadelerini kullanmıştı.

'DOĞUM ABD'DE' İDDİASI

Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in yaz başı ABD'ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacakları öne sürülmüştü. Ancak Tatlıtuğ'un menajeri, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Tatlıtuğ ve Dizer'in bebeklerini Türkiye'de dünyaya getireceğini ifade etmişti.