Röportaj
08 Tem 2013 11:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

DOĞUKAN MANÇO SURVİVOR'DAN O PARAYI ALDI MI? İŞTE CEVABI...

Doğukan Manço, Panama'daki "Survivor" macerasını ikinci olarak tamamladı. Manço, üç aylık maratonu ve yeni projelerini Kelebek'ten Sinem Vural'a anlattı.

Doğukan Manço röportajından bazı başlıklar...

"Survivor" macerası sona erdi, evine döndün. İstanbul’u bıraktığın gibi buldun mu?

- İstanbul’a gelir gelmez, havalimanından trafiğe girdiğimde "Bu insanlara bir şey olmuş" dedim. Meğer rafine olan benmişim. Daha yeni geldiğim ve çok özlediğim için değişiklikleri çok fark edemiyorum. Ama sürekli olarak gezmek istiyor, olup bitenleri öğrenmeye çalışıyorum.

Birinciliği Hilmi Cem aldı. Sonuç açıklandığı an ne hissettin?

- Hilmi Cem, Gönüllüler takımındaki en başarılı yarışmacıydı. Benim için de aynı şeyi söylüyorlar ama halk oylamasında o birinci geldi. Bunda, genç kızların sevgilisi olabilecek yakışıklılıkta olması da önemli bir etkendi tabii.

(Gülüyor) Sonuçta halk böyle değerlendirdiyse saygı duymaktan başka bir şey yapamam. Her şeyin bir sebebi olduğuna inanıyorum, dolayısıyla en ufak bir negatiflik hissetmiyorum.

Tabii ki birinci olmayı çok istiyordum, sonuçta üç ay bunun için savaş verdim. Sakatlandım, yaralandım.

Her ne olduysa son oyunda en iyi performansımı gösteremedim. Belki de hayırlı bir şeye vesile oldum. Sonuçta birinci olsaydın, kazandığın parayla ne yapacaktın?

- En az yüzde 50’sini bağışlayacaktım. Zaten nerelere bağışta bulunacağıma dair Acun Medya ile anlaşma da yapmıştım. Bağışta bulunacağım yerler arasında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir okul da vardı; Barış Manço İlköğretim Okulu...

Bu, babamın inşa ettirdiği ama bittiğini göremediği bir okuldu. Ben de oğlu olarak oraya bir katkıda bulunmak istiyordum. Paranın diğer kısmı da engelli vatandaşlar için çalışan bir kuruma gidecekti.

Açıkçası "Survivor"a giderken orası görünenden farklıdır, yaşamak daha kolaydır diye düşünmüştüm.

Bir reality şov olduğu için en azından arkada bir prefabrik tuvalet vardır diye demiştim. Gittik; bizi bir muşamba, 8-9 battaniye ile bırakmışlar!

Hilmi Cem 500 bin lira kazandı ama senin de 250 bin lira aldığın iddiası ortaya atıldı. Nedir bu işin aslı?

- Buradan adaya giderken eşimi, ailemi, işimi, şirketimi geride bıraktım. Ben DJ’im, sürekli iş yapıyorum ve buradan para kazanıyorum.

Benim üç ay orada olmam demek, maddi olarak zarar görmem demek. Bu yüzden yarışmadan maaş aldım ama söylenen rakamlar, bunun çok uzağında. Rakam, mesleğimle ilgili olduğu için telaffuz etmem. Ama konuşulan rakamın doğru olmadığını söyleyebilirim.

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...