Politika
12 Oca 2022 18:20 Son Güncelleme: 12 Oca 2022 18:21

Doğu Perinçek'ten yeni iddia: "Türkiye seçime giderken ABD silahlı şiddet uygulayacak"

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, seçimlere giderken kaos yaşanacağını öne sürdü.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparken, seçimlere giderken kaos yaşanacağını sokakların karışacağını iddia etti.

 Kazakistan'da yaşananlara değinen Perinçek, "Kazakistan kendi 15-16 Temmuz'unu yaşıyor. Burada çok büyük ders var. Silah kullananlar ABD'nin aleti olan terör örgütleri" diye konuştu.  Perinçek şöyle devam etti:

 'BUNLAR TÜRKLÜĞE KARŞI SİLAH ÇEKTİ'

Birinci çıkartacağımız ders bunlar ABD'nin kullandığı terör örgütleridir ve bunlar Türklüğe karşı silah çekmişlerdir.

Dünya çapındaki saflaşmada Rusya ve Çin Türkiye'nin ve Türk devletlerinin yanında cephe tutuyorlar. Bu cepheleşmeyi bizim çok iyi anlamamız lazım.

Karadeniz'de Ukrayna'nın bütün yüzü ortaya çıktı. Kazakistan'daki terör örgütleri Ukrayna'da karargah kurmuş. Oraya kaçıyorlar.

 'BU İŞLER SİLAHLA ÇÖZÜLÜYOR'

Üçüncü ders. Bu işler silahla çözülüyor. FETÖ darbesi silahla bastırıldı. PKK da silahla temizleniyor. Kazakistan'da da silahla çözüldü.Afganistan'da da silahla çözüldü. ABD temizlendikçe Türkiye rahatlıyor.

 ABD NAMLULARI GÖSTERİYOR, TANKLARINI YERLEŞTİRİYOR

Türkiye sandığa giderken ABD silahlı şiddet uygulayacak Türkiye'ye. ABD namlularını gösteriyor. Tanklarını yerleştiriyor. Hedefinin Türkiye olduğu askeri manevrada açıklandı.

  "BÜTÜN ÖZEL YURTLAR, TARİKAT YURTLARI KAMULAŞTIRILMALI"

Cemaat ve tarikat yurtlarına da değinen Perinçek şunları söyledi:

-Bütün özel yurtlar, tarikat yurtları kamulaştırılmalı. O yurtlarda evlatlarımız zehirleniyor. O yurtlarda kalan binlerce, on binlerce evladımız var. Bütün yurtlar devlet tarafından yönetilmeli.

- Devrim kanunları uygulandığı zaman bu sorun ortadan kalkar. Mevcut yurtları tarikatlara cemaatlere bırakmayacaklar. Bütün özel yurtlar kamulaştırılmış ve devlet yönetimine geçmiştir diyecek. Eğitim kamu hizmetidir.

ETİKETLER
#doğu perinçek