Doğduğun Ev Kaderindir'de olay ayrılık

TV8'in başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in dün akşam yayınlanan yeni bölümüne bir ayrılık damga vurdu.

Doğduğun Ev Kaderindir'de olay ayrılık - Sayfa 1

Oyuncu Zeynep Kumral, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nün hemen ertesinde oynadığı bir sahneyle dikkat çekti.

18
Doğduğun Ev Kaderindir'de olay ayrılık - Sayfa 2

Kumral’ın TV8'de yayınlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde canlandırdığı Müjgan karakteri, sevdiği adam tarafından öldürüldü. O sahne sosyal medyada olay yarattı. Etkileyici performansıyla gözleri üzerine çeviren Zeynep Kumral’a mesaj üstüne mesaj yağdı.

28
Doğduğun Ev Kaderindir'de olay ayrılık - Sayfa 3

“Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nün hemen ardından yayınlanan bölümünde çok ses getiren bir sahneye yer verdi. Dizinin en sevilen karakterlerinden Müjgan, yıllardır âşık olduğu ancak kavuşamadığı Burhan tarafından öldürüldü. Burhan önce sevdiği kadını kalbinden vurdu, sonra silahı kendisine doğrultarak intihar etti.

38
Doğduğun Ev Kaderindir'de olay ayrılık - Sayfa 4

Müjgan’ı canlandıran Zeynep Kumral’ın kadına yönelik şiddeti yeniden gündeme getiren o sahnedeki performansı sosyal medyada olay yarattı. Yürekleri yakan sahneyi izleyenler, Kumral’ın başarılı oyunculuğuna övgü dolu yorumlar yağdırdı. Kumral’ın diziye veda etmesini istemeyenler, ünlü oyuncuya mesaj üstüne mesaj attı. İşte o mesajlardan birkaçı:

48