Doğduğun Ev Kaderindir dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

TV8 ekranlarında çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan OGM Pictures imzalı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna, sürpriz bir isim daha katıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 1

Fırat Doğruluoğlu, TV8’de yayınlanan OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine "Tarık" karakteriyle dahil oluyor.

17
Doğduğun Ev Kaderindir dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 2

Demet Özdemir'in başrolünde yer aldığı, büyük bir ilgi ile takip edilen ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan Doğduğun Ev Kaderindir'de Tarık, Nesrin karakterinin sözde abisi olarak Zeynep ve Nermin'e yardım etmek için çıkageliyor.

27
Doğduğun Ev Kaderindir dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 3

Tarık aslında kim?

Uzun yıllardır Nesrin'in hayatında olan ve onun çok güvendiği sevgilisi olan Tarık, intikam planlarının bir parçası olarak "abi" rolüyle Zeynep ile Nermin'in güvenini kazanmaya çalışır.

37
Doğduğun Ev Kaderindir dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 4

FIRAT DOĞRULOĞLU

Fırat Doğruloğlu, 6 Temmuz 1974 tarihinde Hatay İskenderun'da dünyaya gelmiştir. Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Fırat Doğruloğlu, özellikle 2009 yılında yayınlanan Haneler isimli dizide Yaban karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.Fırat Doğruloğlu; Bizim Aile, Yarım Elma dizisinde Kuzey, Alacakaranlık, Tam Pansiyon, Küpeler, Kızma Birader, İlk Göz Ağrısı, Bebeğim, Nazlı Yarim, Canım Ailem, Hastasıyız, Haneler Fırat karakteri, Vay Arkadaş, Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi, Dağ, Galip Derviş, Filinta ve Börü gibi yapımlarda rol almıştır. 

47