Polemik & Kulis
29 Mar 2018 11:02 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:07

Doğan Medya Demirören Grubu'na satıldı! Peki imzalar ne zaman atılacak? Medyaradar açıklıyor...

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılması medyada bin yılın satış olayı olarak tarihe geçti.

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören'in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu'na satıldı. Türkiye'de olduğu kadar dünyada da şok etkisi yaratan bu gelişmenin ardından KAP'a açıklama veren Doğan Holding, iki medya şirketi arasında satış ve devir konusunda görüşmelere başlandığını belirtti.

Bu önemli gelişmeyle birlikte Doğan Grubu çatısı altında bulunan Yaysat, Posta, Fanatik, DHA, Doğan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet ve D Smart artık Demirören Medya Grubu'na bağlanacak.

Peki gündeme bomba gibi düşen ve günlerdir konuşulan bu satışın resmi imzaları ne zaman atılacak?

Medyaradar'ın Doğan Medya Grubu kulislerinden edindiği bilgiye göre imzalar için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Muhtemelen bugün ya da yarın imza töreni yapılacak.

İmzaların atılmasından sonra Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, hem Doğan TV hem de Hürriyet binasında çalışanlarla helalleşecekler.

Bu vedanın ardından da Demirören Medya Grubu yönetiminin Hürriyet ve Doğan TV binalarına gelerek 'resmen' görevi devralmaları bekleniyor.

Gelişmeleri Medyaradar'dan izlemeye devam edin....