Gündem
14 Kas 2013 12:21 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:51

Doğan Koloğlu için başsağlığı mesajları!

TSYD, TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe, gazeteci yazar Doğan Koloğlu'nun vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Türkiye Futbol Federasyonu(Tff) ile Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, gazeteci yazar Doğan Koloğlu'nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
TSYD Yönetim Kurulu'nun yayımladığı mesajda, derneğin bir dönem başkanlığını yapan Koloğlu'nun, Türk sporuna futbolcu ve teknik direktör olarak da büyük hizmetlerde bulunduğu belirtilerek, "Onun Galatasaraylılığı tartışılmazken, gazeteci olarak asla tarafgirliğini kimselere hissettirmeden kaleme aldığı yazılarıyla, basının en aranılan ve saygı duyulan ismi olarak, genç nesillere yol gösterici oluşu, tesadüf değildir. Dünya basınını çok yakından takip edişi; okuyucusuna asla yanlış bilgi vermemesi; her makalesinden büyük dersler çıkarılışı, Doğan Koloğlu'nun çok özel vasıflarından sadece bir kaçıdır. Ruhu şad; mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.
TFF'nin mesajında ise Galatasaray Kulübü'nde futbolcu, yönetici ve teknik adam, milli takımlarda da teknik komite üyeliği görevlerinde bulunan Doğan Koloğlu'nun öz geçmişi ve cenaze töreniyle ilgili bilgiler aktarılırken, "Merhum Doğan Koloğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, futbol ve basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi.
Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri de mesajlarında başsağlığı dileklerinde bulundu. Bu arada, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de Tff'nin internet sitesinden yaptığı açıklamada, Doğan Koloğlu'nun vefatından duyduğu üzüntüyü belirterek, "40 yılı aşkın dostluğumuz bulunan rahmetli Doğan ağabey benim idareciliğimi ve antrenörlüğümü yaptı. Daha sonra basın dünyasında da çok önemli hizmetleri oldu. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile tüm futbol camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Doğan Koloğlu'nun cenazesi 15 Kasım Cuma günü 11.00'de Galatasaray Arena'da düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Camisinden öğle vakti kaldırılacak.