Reklam PR
11 Oca 2011 18:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

DOĞAN GRUBU'NDAN SAP TÜRKİYE'YE TRANSFER!

Doğan Burda Dergi Grubu'nda görev yapan bir isim SAP Türkiye'ye transfer oldu. İşte detaylar&...


Doğan Burda Dergi Grubu’nda Marka Müdürü, Novartis ve Abbott İlaç’ta İletişim Müdürü olarak görev yapan Ekin Erim, SAP Türkiye’nin yeni Kurumsal İletişim Müdürü oldu.
 
Dünyanın en büyük kurumsal yazılım firmalarından SAP, Türkiye kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Ekin Erim, SAP Türkiye’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Ekin Erim, SAP Türkiye’nin 2015 stratejik büyüme planı doğrultusunda yürütülecek marka ve kurumsal iletişim çalışmalarından sorumlu olacak.
 
Farklı sektörlerde pazarlama ve iletişim alanlarında 14 senelik iş tecrübesine sahip Ekin Erim, yeni görevinde bilgi birikimini ve deneyimini SAP Türkiye’de yürütülecek iç ve dış iletişim projelerinde kullanacak.
 
Ekin Erim, SAP Türkiye bünyesine katılmadan önce Nurus’ta Satış Yöneticisi, Doğan Burda Dergi Grubu’nda Marka Müdürü, Saatchi&Saatchi Güzel Sanatlar Reklam Ajans’ında Müşteri İlişkileri Direktörü, Novartis’te Marka İletişimi ve Halka İlişkiler Müdürü, Novartis International AG’de Proje Müdürü, Abbott Lab.’da da Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yaptı.
 Hacettepe Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Ekin Erim, İngilizce ve Fransızca biliyor.

medyaloji.net