Polemik & Kulis
06 Kas 2014 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:53

Doğan Grubu'nda flaş gelişme! İki kanal birleşti! Yönetimine kimler atandı? (Medyaradar/Özel)

Doğan Grubu, küçülme operasyonu çerçevesinde iki kanalın yönetim departmanlarını birleştirdi.

Doğan Holding bünyesinde yayın yapan Kanal D ve TV2'de yeniden yapılanmaya gidiliyor. İki kanal aynı yönetim çatısı altına alınırken, bazı departmanların da kapatılmasına karar verildi.

Bu nedenle Holding çatısı altında geçtiğimiz günlerde başlayan işten çıkartmalar bugün de devam etti. Ocak ayına kadar devam etmesi planlanan küçülmenin yüzde 30 oranını bulması bekleniyor. 

Kanallar cephesinde bugün çalışanlara yapılan duyuruyla Kanal D ve TV2'nin bundan böyle tek Yayın Yönetmeni'nin sorumluluğu altına verildiği, iki kanalın Kurumsal İletişim Direktörlüğü ile Tanıtım Direktörlüğü operasyonlarının da aynı isimler tarafından yürütüleceği açıklandı.

İki kanalda yapılan düzenlemeler yöneticilere, Doğan TV CEO'su İrfan Şahin imzasıyla aşağıdaki e-mail'le duyuruldu:

"D U Y U R U

KONU: Kanal D & TV2 Kanalları Yeni Yapılanması hk.

TARİH:  6 Kasım 2014

Kanal D ve TV2 kanalları içerisinde organizasyonel yapı tekrar değerlendirilmiş ve yeni yapılanmaya gidilmiştir. Bu kapsamda yapılan değişiklikler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur: *

Her iki kanalın Yayın Yönetim departmanları birleştirilmiş olup, Kanal D ve TV2 Yayın Yönetim Direktörü olarak, Kanal D Yayın Yönetim Müdürü Ali Karakaya terfien atanmıştır. Ali Karakaya, Kanal D ve TV2’nin tüm yayın yönetim süreçlerinin yürütülmesinden sorumlu olaraktır.

*Her iki kanalın Kurumsal İletişim departmanları birleştirilmiş olup, Kanal D ve TV2 Kurumsal İletişim Direktörü olarak mevcutta Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapmakta olan Özlem Asmaz; her iki kanalında kurumsal iletişim yönetiminden sorumlu olacaktır.

*Her iki kanalın Tanıtım ve Grafik departmanları birleştirilmiş olup; Kanal D ve TV2 Tanıtım  Direktörü olarak mevcutta Kanal D Tanıtım Direktörü olarak görev yapmakta olan Çiğdem Öz;  her iki kanalında tanıtım ve grafik çalışmalarından sorumlu olacaktır.

*TV2 internet sitesinin yönetimi de Dijital Grup İçerik ve İş Geliştirme Müdürü Baha Uyar’ın sorumluluğuna verilmiştir.  

Tüm yöneticilere ve ekiplerine görevlerinde başarılar dilerim. 

İrfan Şahin

CEO

Doğan TV