Gündem
03 Oca 2011 12:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

DOĞAN AİLESİ NEREYE TAŞINIYOR? İŞTE DOĞAN GRUBU'NUN YENİ KARARGAHI!

Yayın hayatına bugün başlayan www.ekonomiservisi.com özel bir habere imza attı.

Kamuoyunda gözler Doğan Grubu’nun medya şirketlerinin satışı ile ilgili gelecek haberlerde.

Satış ne zaman ve nasıl gerçekleşecek, Doğan medyadan tamamen çekilecek mi yoksa bazı gazete ve televizyonları mı elden çıkaracak? Son dönemin gözde soruları bunlar... İş dünyası bu sorular ve muhtemel cevaplarla meşgulken, Doğan ailesi sessiz sedasız taşınma hazırlığı yapıyor.

Aslında hazırlıklar çok önce başladı. Araya vergi cezaları ve davalar girdi, yeni karargahın inşaatı bu nedenle bir süre durdu. Ancak davaların sonuçlanması ve grubun yeni döneme hazırlanmasıyla birlikte inşaat da hızlandı.

Doğan ailesi taşınıyor ama bulunduğu semti terk etmiyor.

Yeni yönetim binası da Altunizade ve şu an Doğan Holding’in bulunduğu binaya 600-700 metre uzaklıkta...

Çamlıca yönünden gelen araçların Boğaziçi Köprüsü’ne girdiği virajın sağında yer alan bina Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar’daki evine de 150-200 metre mesafede bulunuyor.

Yeni binanın ruhsatı 10 Ekim 2008’de alındı. İmpa Yapı tarafından yapılan bina 15 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip. Binanın sahibi Ortadoğu Otomotiv olarak gözüküyor ve inşaat alanında Ortadoğu Otomotiv yönetim binası yazıyor. Ortadoğu Otomotiv, Aydın Doğan’ın ilk şirketlerinden biri. Hatırlanacağı üzere Hilton arazisini de bu şirket üzerinden almıştı.

Doğan Grubu’nun yeni karargahının kapısında her ne kadar "Ortadoğu Otomotiv Yönetim Binası" yazsa da inşaatı yapan İmpa Yapı’nın internet sitesinde bina "Doğan Holding yönetim binası" olarak gözüküyor.

Hazırlıkların tüm hızla sürdüğü binanın 2011 yılının ortalarında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Peki www.ekonomiservisi.com’ un künyesinde hangi gazeteciler var:

http://www.ekonomiservisi.com/index.php/kunye