Televizyon
11 Eyl 2017 12:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:06

DNA raporu açıklandı! Ünlü sunucu 42 yıl sonra annesini kavuştu! (Medyaradar/Özel)

Habertürk ekranlarından tanınan ünlü sunucu Cem Sünbül 42 yıl sonra annesini buldu.

Öz ailesini aramak için Lütfiye Pekcan'ın sunduğu TV8'de yayınlanan 'Yaşamdan Hikayeler' programına katılan Cem Sünbül, canlı yayında açılan DNA raporuyla gerçek ailesine kavuştu.

Sünbül DNA raporunun gerçek çıkmasının ardından, "Anneciğim, çok şükür. Senin dediğin oldu.Tersini hiç düşünmüyordum. Artık Allah'a çok şükürler olsun. Biz görüştük, simaende benziyoruz. Bu test tutmasa yanlıştır diyerek bir daha yaptırıcaktık." dedi.



EVLATLIK VERİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

28 yaşında evlatlık olduğunu öğrendiğini belirten Cem Sünbül, kendisini büyüten aileye evlatlık verildiğini söyledi.

Kendisini büyüten ailenin çocuk sahibi olamadığını ve bu nedenle bir hemşire aracılığıyla İstanbul'un en büyük kadın doğum hastanesinden evlatlık alındığını dile getiren sunucu, "Öz annem beni öldü biliyor. Üvey teyzem aracılığıyla beni büyüten aileye verildim" dedi.

Cem Sünbül, bu güne kadar kendi çabalarıyla öz ailesini bulmaya çalıştığını, kendisini büyüten ailenin üzülmesini istemediği için onlar hayattayken aramadığını belirtti. Ünlü sunucu, kendisini büyüten anne ve babasının hayatını kaybettiğini ve öz ailesini artık bulmak istediğini vurguladı.

CEM SÜNBÜL KİMDİR?

Cem Sünbül 1975 yılının Mart ayında Zeynepkamil hastanesinde İstanbul, Üsküdar’da dünyaya geldi. Şu an kapalı olan Yunus Emre Koleji’nden sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde okudu. İş hayatına ilk olarak Fenerbahçe FM’de DJ olarak başlayan Cem Sünbül, daha sonra bilgisayar satış ve servisinde çalıştı ve 2002 yılında bünyesinde Chip ve Level dergilerinin olduğu Vogel Yayıncılık’ın IT Business Weekly Dergisi’nde editör olarak çalıştı. Aynı dönemde MMC müzik kanalında, Technology Channel adlı teknoloji temalı kanalda ve Show TV’de Silikon Vadisi adlı televizyon programlarında sunuculuk yaptı.

MEDYARADAR/ÖZEL