Magazin
21 Mar 2023 09:35 Son Güncelleme: 21 Mar 2023 09:39

DM'den yürüyen şarkıcının kemiklerini kırdılar!

Şarkıcı ve gitarist Hakan Akayran saldırının hedefi oldu. Akayran sosyal medyadan gönderdiği arkadaşlık isteği sonrası adeta kâbusu yaşadı. Kız arkadaşına takip isteği attığı gerekçesiyle Hüseyin G. tarafından öldüresiye dövülen şarkıcının vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana geldi.

Şarkıcı ve gitarist Hakan Akayran sosyal medya üzerinden gönderdiği arkadaşlık isteği sonrası adeta kâbusu yaşadı. Olay 3 Mart tarihinde gece 3 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde meydana geldi.

Sabah Gazetesinin haberine göre sanatçı aracını park etmiş ikametine gireceği sırada daha önceden aynı sokakta oturduğu işçin tanıdığı Hüseyin G., ile karşılaştı.

 

Genç adam Hakan Akayran'ın yanına gelerek, 'Senin İnstagram'ın var mı lan!' diyerek elinde bulunan telefonu alarak sosyal medya hesabından genç bir kadının fotoğrafını gösterdi. Daha sonra gösterdiği kişiyi tanıyıp tanımadığını soran Hüseyin G., tanımadığı cevabını alınca genç adam saldırmaya başladı. Yumruk darbesiyle yere yığılan Hakan Akayran'ın üzerine diziyle bastıran Hüseyin G., iddiaya göre 40-50 yumruk darbesi ile sanatçıyı tanınmayacak hale getirdi.

VÜCUDUNDA KIRIKLAR MEYDANA GELDİ

Aldığı yumruk darbeleriyle kendisinden geçen genç adam yarım saat boyunca yediği dayağın ardından çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri geldi. Halen darp edilen sanatçı ambulansla hastanede tedavi altına alındı. Kolunda ve çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen Akayran şüpheliden şikâyetçi oldu.

4,5 YIL HAPİSLERİ İSTENİYOR

Şikâyet üzerine gözaltına alınan şüpheli ifadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında doktor raporuna göre Hakan Akayran'ın kemik kırığı oluşacak şekilde yaralandığı, Hüseyin G.'nin ise basit şekilde yaralandığı belirlendi.

Savcılık soruşturma sonunda Hüseyin G., hakkında, 'Kasten Yaralama' suçunu işlediği gerekçesiyle 4,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Hakan Akayran ise 'Basit Yaralama' suçunu işlediği gerekçesiyle 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. Taraflar Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.