Gündem
05 Oca 2012 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:11

DMC YENİDEN İNŞA EDİLECEK! GAZETELER İÇİN TEK ÇATI!

Milliyet ve Vatan'ı satan Doğan Grubu, Hürriyet, Radikal, Posta ve Fanatik'i tek çatı altında toplamak için harekete geçti.

EkonomiServisi.com’un edindiği bilgiye göre, Doğan Medya Center tamamen boşaltılacak ve içi yeniden inşa edilecek.

Doğan Grubu, Demirören ve Karacan ortaklığına satılan ve hâlâ Bağcılar’daki Doğan Medya Center’da faaliyetlerine devam eden Milliyet ve Vatan’ın bir an önce taşınması için patron katına mesaj gönderdi.

POSTA - FANATİK 6 AY TRUMP TOWERS’TA KALACAK, SONRA GERİ GELECEK

Daha önce kamuoyuna yansıyan Posta ve Fanatik’in Trump Towers’a taşınmasının detayları da netleşti. Buna göre, iki gazete 6 ay süreyle ile Doğan ailesinin ortağı olduğu Trump Towers’ın ofis kulesinde faaliyet gösterecek.

İki gazete Doğan Medya Center’daki demirbaşları ile taşınacak. Yani gazetelerin bilgisayar, masa, sandalye ve diğer ekipmanları da gidip geri gelecek.

Bu arada, iki gazete Şişli’deki yeni merkezlerinde geçici süre kalacağı için yemekhane ve servis hizmetlerinden faydalanamayacak. Çalışanların maaşlarına yol ücreti eklenecek ve yemek kartı dağıtılacak.

İÇ AVLU KATLARLA BİRLEŞTİRİLECEK

Şubat ayında Posta ve Fanatik’in taşınması, Milliyet ve Vatan’ın da yeni binalarının gitmesinin ardından Doğan Medya Center’da hummalı bir çalışma başlayacak.

6 ayda tamamlanması planan çalışmalar kapsamında binadaki katların genişletilmesi için iç avlu mevcut katlarla birleştirilecek.

İnşaat çalışmaları ve dekorasyon tamamlandıktan sonra 4 gazete binaya taşınacak. Binadaki ilk 3 katın Hürriyet’e, 1 katın Posta ve idari personele, 1 katın Fanatik ve Radikal’e, en üst katın ise yönetime ayrılacağı öğrenildi.