Televizyon
18 Eki 2016 10:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Dizinin hayranları şokta: "Poyraz Karayel Vadi'ye indi"

Poyraz Karayel'de Poyraz'ın ölmediği anlaşılan ve yayınlanan son fragmanda Irak'ta ortaya çıkması "Poyraz Karayel Vadi'ye indi" yorumlarını da beraberinde getirdi

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Poyraz Karayel' yeni sezon ilk bölümüyle izleyiciyi ters köşeye yatırdı. Poyraz'ın ölmediğinin ortaya çıkmasıyla büyük bir şaşkınlık yaşayan dizi fanları, gelecek bölümlerde neler yaşanacağını merak ediyor.

"POYRAZ KARAYEL VADİ'YE İNDİ"

Sezon finalinde tabutta kefen içinde gösterilen Poyraz'ın diziye dönmesi bazı kesimler tarafından da sert bir dille eleştirildi. Posta yazarı Selin Çakar, bugün kaleme aldığı yazıda şu ifadelere yer verdi: "Yarın akşam yayınlanacak yeni bölümün ikinci fragmanını izlediğimde gerçekten şok oldum. Her an şimdi şuradan 'Polat Alemdar' çıkacak ve Poyraz'la birlikte Irak'a gidecekler diye bekledim. Sonra da şöyle bir ses duyacaktım; 'Poyraz Karayel Vadi'ye indi!'."

İşte o yazıdan bir kesit;

"Poyraz Karayel şimdiye kadar seyrettiğim en şahsına münhasır işlerden biriydi. Hikayesiyle, karakterleriyle, verdiği sosyal mesajlarla çıtayı bir adım daha yukarı taşımış bir diziydi ve benim için 'sezon finali' aslında 'final'di. Gönül bağı kurduğum sayılı işlerden biriydi ve bu yüzden de unutmayacağımız bir yerde kalmalıydı.

Yeni sezonun ilk bölümünde Poyraz'ın öldüğüne inanmamız için her şey mevcuttu ama seyirci Poyraz'ın geri döneceğini gayet iyi biliyordu. Bu durum kimse için şok olacağı bir ters köşe olmadı. Ama ben yarın akşam yayınlanacak yeni bölümün ikinci fragmanını izlediğimde gerçekten şok oldum. Her an şimdi şuradan 'Polat Alemdar' çıkacak ve Poyraz'la birlikte Irak'a gidecekler diye bekledim. Sonra da şöyle bir ses duyacaktım; 'Poyraz Karayel Vadi'ye indi!'.

"POYRAZ KARAYEL BUNU HAK ETMİYOR"

Şimdi siz iki sezon boyunca seyirciye büyük bir aşk, sağlam bir hikaye, orjinal karakterler seyrettirip bu bölüm süreleriyle 3. sezonda da ekranda olalım derseniz bir şeyler ister istemez sıradanlaşır ya da inandırıcılığını kaybeder. Ama 'Poyraz Karayel' bunu hak etmiyor ve umarım bu şekilde veda etmez sadık seyircisine."