Magazin
06 Tem 2010 10:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

DİZİLER ARASI AŞK TRAFİĞİ! KAVAK YELLERİ'NİN 'ASLI'SI KİME AŞIK?

Kavak Yelleri dizisinin başrol oyuncusu Pelin Karahan, gönlünü hangi yakışıklı oyuncuya kaptırdı?

Kavak Yelleri dizisinin başrol oyuncusu Pelin Karahan iki senedir dizideki rol arkadaşı İbrahim Kendirci ile aşk yaşıyordu.

Son dönemde haklarında çıkan ayrıldılar dedikodularını yalanlayan iki oyuncunun arasına yine kara kedi girdi. Bu kez Pelin’in adı yine genç ve yakışıklı oyunculardan Gökhan Keser’le anılmaya başladı.

Önce Facebook’taki sayfasında ilişki durumunu değiştirip "yalnız" olduğunu belirten Pelin, geçtiğimiz hafta da tatil için gittiği Çeşme’de manken oyuncu Gökhan Keser’le samimiyeti artırdı. Selena dizisinin yakışıklı oyuncusuyla birlikte 5 gün boyunca tatil yapan Pelin Karahan’ın İstanbul’a da Gökhan Keser’le birlikte aynı uçakla dönmesi aşk söylentilerini

YENİ BİR AŞK MI?
Güzelliğiyle genç erkeklerin gözdesi olan Pelin Karahan’ın Çeşme’de Gökhan Keser’le tatil yapması kafaları karıştırdı. İki genç oyuncunun samimi davranışları yeni bir aşkın habercisi gibiydi.

GENÇ KIZLARIN GÖZDESi OLDU
Best Model seçildikten sonra oyunculuğa adım atan Gökhan Keser, şöhret basamaklarını hızla tırmandı. Kızların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu son olarak bir müzik albümü yapmaya karar verdi.