Magazin
29 Şub 2012 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:23

DİZİ SETİNDE YASAK AŞK KRİZİ! GENÇ OYUNCU EVLİ YÖNETMENLE AŞK MI YAŞIYOR?

Dizi sektöründe son günlerde genç bir kadın oyuncu ile evli yönetmenin aşk yaşadığı konuşuluyor!

Kanal D’den Star TV’ye transfer olan “Bir Çocuk Sevdim” dizisinin başrol oyuncusu Gülcan Arslan ile evli yönetmeni Cevdet Mercan’ın beraber olduğu iddiası son günlerde dizi sektörünün en çok konuşulan dedikodularının başında geliyor.

İddiaya göre 26 yaşındaki Arslan ile 46 yaşındaki Mercan, geçen sezon “Ayvalık”ta çekilen “Her Şeye Rağmen” dizisinde yakınlaştı. Ardından Cevdet Mercan yeni dizisi “Bir Çocuk Sevdim”de özellikle Arslan‘ın oynamasını istedi. Dizi setinde zamanla Arslan ile Mercan’ın ilişkisi ilerledi. İkili sette de ilişki yaşadıklarını saklamamaya başladı ve zaman zaman el ele oturup birbirlerine sarılıp samimi görüntüler verdi.

Bu yasak aşk nedeniyle bir kız çocuğu babası olan Mercan’ın 20 yıllık evliliğinin de bitme noktasına geldiği öne sürüldü. Gülcan Arslan geçen ağustos ayında “Bir Çocuk Sevdim”in çekimleri öncesi BKM Mutfak’ın oyuncusu Şahin Irmak ile ayrılmış, ardından da geçen haftalarda Irmak ile tekrar birlikte görüntülenmiş ancak ikilinin yeni denemeleri de kısa sürmüştü. Arslan’ın tekrar Mercan ile beraberlik yaşadığı dizi setinde kulaktan  kulağa dolaşıyor.