'Dizi setinde kriz' sorusu Deniz Çakır'ı kızdırdı!

Fox TV dizisi Masumiyet'te rol alan Deniz Çakır, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Yeni projesinin setinde karavanını beğenmeyip, haber vermeden rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın aracına geçtiği iddia edilen Çakır, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

'Dizi setinde kriz' sorusu Deniz Çakır'ı kızdırdı! - Sayfa 1

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre oyuncu Deniz Çakır, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Yeni projesinin setinde karavanını beğenmeyip, haber vermeden rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın aracına geçtiği iddia edilen Çakır, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

19
'Dizi setinde kriz' sorusu Deniz Çakır'ı kızdırdı! - Sayfa 2

Karavanını beğenmediği için rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'a haber vermeden onların aracına geçtiği iddia edilen Deniz Çakır, önceki gün Etiler'deki bir kuaförden çıkarken görüntülendi.


29
'Dizi setinde kriz' sorusu Deniz Çakır'ı kızdırdı! - Sayfa 3

"GÜZEL YARINLAR OLSUN"

Kuaförden elinde kahve ile çıkan Deniz Çakır, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'mü mü kutlayacaksınız?" diyerek, erkek muhabirlere takıldı.


39
'Dizi setinde kriz' sorusu Deniz Çakır'ı kızdırdı! - Sayfa 4

38 yaşındaki oyuncu, "Umarım bütün bu saçma sapan şeylerin olmadığı eşit güzel yarınlar olsun" diyerek temennisini dile getirdi.


49