Magazin
02 Kas 2020 15:05 Son Güncelleme: 02 Kas 2020 15:09

Dizi setinde başlayan aşk bitti

Son olarak Çatı Katı Aşk dizisi ile ekranlarda boy gösteren genç oyuncu Nilay Deniz boşanma kararı aldı.

Son olarak Çatı Katı Aşk dizisi ile ekranlarda boy gösteren genç oyuncu Nilay Deniz boşanma kararı aldı. Nilay Deniz ile görüntü yönetmeni Erçin Karabulut dizi setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşımışlardı.



Oyuncu Nilay Deniz 3 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Fikir ayrılığı yaşayan Nilay Deniz ile eşi Erçin Karabulut'un evlerini ayırdıkları ortaya çıktı.

Eşinin soyadını ve beraber mutlu günlerde çektikleri video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından silen Nilay Deniz boşanmanın ardından hayatına yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.



Nilay Deniz kimdir?

Nilay Deniz, 3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Kıymet Nilay Deniz'dir. Aslen Aydın'lıdır. Babası da oyuncu olan Nilay Deniz, annesinin isteği ile oyuncu olmuştur.

Oyunculuk eğitimi alan Nilay Deniz, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler, Hayata Beş Kala, Aşk Yeniden, Dayan Yüreğim ve Ateşböceği dizilerinde rol almıştır.

Şu sıralar Çatı Katı Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Nilay Deniz, 2017 yılında Görüntü Yönetmeni Erçin Karabulut ile evlenmiştir. 1.72 metre boyunda olan Nilay Deniz, Boğa burcudur.