Gündem
13 Oca 2021 09:11 Son Güncelleme: 13 Oca 2021 09:14

Dizi seti otoyolu kilitledi, halk isyan etti!

İstanbul TEM Otoyolu’nda kurulan dizi seti sürücüleri çileden çıkardı. Bazı vatandaşlar o anları görüntülemek isteyince her iki yönde neredeyse 32 kilometreyi bulan trafik oluştu.

Coronavirüs nedeniyle bir süredir saat 21.00'dan itibaren sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Bu yüzden yollarda hemen hemen her gün yoğun trafik oluşuyor. Sürücüler güçlükle evlerine ulaşırken, İstanbul'un en yoğun iki ana arterinden biri olan TEM Otoyolu'nun Hasdal Viyadiğü bağlantı yolunda önceki gün kurulan dizi seti adeta görenleri çıldırttı.

Sözcü'den Fahrettin Öztürk'ün haberine göre, Çekimi yapılan sahnede otomobillerin çarpıştığı, bir aracın da bariyerlere çarparak viyadükte asılı kaldığı görüldü, itfaiye, polis ve ambulans aracı da bu karelerde yer aldı.

 

HALKI PERİŞAN EDİYORLAR
Gerçeğini aratmayan sahneyi gören bazı meraklı sürücülerin yavaşlayıp olayı izlemesi hatta bazılarının da otomobillerini emniyet şeridine çekip dizi çekimini görüntülemek istemesi kilometrelerce araç kuyruğuna neden oldu. Gün boyu süren çekimlerde her iki yönde oluşan ve neredeyse 32 kilometreyi bulan trafikte saatlerce zamanını geçiren sürücüler yaşadıkları bu duruma isyan etti. Vatandaşlar, “Cronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması var, çekimler neden o günlerde yapılmıyor da halk böyle perişan ediliyor? Bu kadar olmaz. Evlerimize gidemiyoruz” diye konuştu.