Magazin
21 Eyl 2018 14:38 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Dizi seti düğüne taşındı! Kalk Gidelim ekibi düğünde coştu! (Medyaradar/Özel)

TRT 1’in fenomen dizisi Kalk Gidelim oyuncuları ekip arkadaşlarının en mutlu gününde göbek atıp halay çekti.

Staff Film’in yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisi oyuncuları ekip arkadaşlarının düğününde setteki aile ortamını gerçek hayata da taşıdı.

Kalk Gidelim ekibi düğünde tam kadro göbek atıp halay çekti. “Erik Dalı” türküsüyle coşan dizi ekibi,  Kerim Yağcı’nın seslendirdiği türkülerle kendinden geçti.

Prodüksiyon ekibinden Bayram-Derya Katar çiftinin düğününde yapımcısından oyuncusuna herkes hazır bulundu. Gelinin nikah şahitliğini Ufuk Özkan yaparken, damadın nikah şahidi yapımcı Eyüp Üstün oldu.



İstanbul’dan düğün için Muğla’ya gelen yapımcı Eyüp üstün “Kalk Gidelim Ailesi olarak Bayram kardeşimizin bu mutlu gününde tam kadro bir aradayız. Ekibimiz maşallah enerji dolu, neredeyse hiç oturmadılar..”



Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Can Kıran,  Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.