Medya
22 Ağu 2013 10:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

DİZİ SAVAŞLARI BAŞLIYOR; İŞTE BU SEZON İZLEYECEĞİMİZ 50 DİZİ!

Eylül ayından itibaren eski ve yeni 50 dizi ekranda kıran kırana reyting savaşı verecek.

Güneş gazetesi yazarı Şahin Büyükkaya, yeni yayın döneminden itibaren reyting yarışına girecek o 50 diziyi bugünkü köşesine taşıdı.

İşte, o yazı:

"50 dizinin reyting yarışı başlıyor!

Eski ve yeni  50 dizi ekranda  kıran kırana reyting savaşı verecek. Bu dizilere yeni yıla kadar  7-8 yeni dizi daha eklenecek...

Bir yanda 'Muhteşem Yüzyıl', 'Karadayı', 'Kurtlar Vadisi',  'Seksenler', 'Huzur Sokağı','Yalan Dünya', 'Arka Sokaklar', 'İntikam', ' Lale Devri', 'Karagül',  'Merhamet', 'Dila Hanım', 'Tatar Ramazan', 'Benim İçin Üzülme', 'Pis Yedili', ' Avrupa Avrupa', 'Böyle Bitmesin', 'Zengin Kız Fakir Oğlan', "Galip Derviş', 'Beni Böyle Sev' 'Aldırma Gönül', 'Her Şey Yolunda Merkez'  gibi ekranların kıdemli dizileri diğer  yanda 'Güneşi Beklerken', 'Babam Sınıfta Kaldı', 'Güzel Çirkin',  'Doksanlar', 'Sana Bir Sır vereceğim', 'Benim Hala Umudum Var,'Kahire Palas', 'Bir Aşk Hikayesi','Yüksek Giriş', 'Bebek İşi' gibi yaz dizileri...Ve ilk kez görücüye çıkıp  izleyici toplamaya çalışacak olan 'Kurt Seyd', 'Fatih',  'Çalıkuşu', 'Bugünün Saraylısı' 'Fatih-Harbiye', 'Medcezir', ' Aşk', 'Kaçak' 'Görüş Günü Kadınları', 'Çocuklar Duymasın','Aramızda Kalsın','Kayıp', ' Eski Hikaye', 'Ben Onu Çok Sevdim', 'Aşkın Bedeli',   50'nin üzerinde dizi ekranda  kıran kırana reyting savaşı verecekler. Bu dizilere yeni yıla kadar  7-8 yeni dizi daha eklenecek.  Finalde ipi göğüsleyen, reyting yarışı kazananlar  her zamanki gibi yine 'Banko' tabir edilen diziler olaacak."