Magazin
12 Şub 2018 08:21 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:00

Diz çöktü, özür diledi! Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş küslüğü böyle bitti!

Dört yıldır küs olan Gündeş ve Ortaç, önceki akşam barıştı.

Dört yıldır küs olan Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç, önceki akşam barıştı. Gündeş’in mesafeli tavırları dikkat çekerken, araya giren prodüktör Hüseyin Emre buzları eritti.

Bir süredir Ebru Gündeş’le barışmak için çaba gösteren Serdar Ortaç, meslektaşının Günay Restaurant’taki konserine gitti. Sahneye çıkan Gündeş, en ön masada oturan eski dostuna selam vermeden, programına başladı. Her zaman misafir sanatçılarla düet yapan şarkıcı, bu kez geleneğini bozarak şaşırttı. Durumu düzeltmek isteyen prodüktör Hüseyin Emre, mikrofonu eline alarak, “Huysuz oğlumla, sevgili kızımı barıştırılam mı?” diye konuklara sordu.

“Serdar Ortaç’a kocaman alkış istiyorum, hoş geldin” diyen Gündeş, şarkıcının “Bizi dargın zannediyorlar ama öyle bir şey yok. Biz küs müyüz Ebru, bir açıklar mısın?” sorusu üzerine, “Değilmişiz” şeklinde manidar bir cevap verdi. Mikrofonu meslektaşına uzatıp, kulise yönelen şarkıcı, Ortaç’ın diz çökerek rica ettiği düet teklifini geri çevirmedi. Gündeş, “Hayatta en önemli şey sağlık, o yüzden kabul ediyorum” şeklinde konuştu.

Ebru Gündeş, Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit düşen askerlerin haberini alınca, programını erken bitirdi. (Milliyet)