Gündem
19 Kas 2021 21:54 Son Güncelleme: 19 Kas 2021 22:32

Diyarbakır Annelerinden AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur'a tepki

Rüşvet çarkı iddialarıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde de Bismil Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldız'a küfür ettiği gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, HDP'nin açılışına katıldı. Yağmur'un açılışa katılmasına Diyarbakır Anneleri tepki gösterdi.

AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, HDP Bismil İlçe yönetimi ve Bismil Belediye Eşbaşkanı Orhan Ayaz'la birlikte yan yana HDP’nin ilçe binasının açılışına katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

 AK Partili Yağmur’un HDP’li yöneticilerle kol kola HDP’nin parti binasının açılışında kurdele kesmesi tepkilere neden oldu.

 Daha önce rüşvet çarkı iddialarıyla gündem olan Diyarbakır'ın Bismil İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Veysel Yağmur, HDP’lilerle kol kola açılışlarda kurdele kestiği görüntüler gündeme bomba gibi düşerken bu görüntüler HDP İl Binası önünde 800 günden fazladır evlat nöbeti tutan anneleri üzdü.

  Diyarbakır Anneleri, bir yandan çocuklarını dağdan indirmek için HDP Diyarbakır İl Binası önünde evlat nöbeti tutarken, bir yandan da ortaya çıkan bu görüntülere sert tepki gösterdi.

RAMAZAN YILDIZ ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

AK Parti Bismil Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldız, geçtiğimiz günlerde kendisine küfür ettiği gerekçesiyle Veysel Yağmur hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.