Diva'ya hayranından olay istek! 'Öp bari'

Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da konser verdi. Diva, "Sizi öpmek istiyorum" diyen seyircisini sahneye davet etti. "Yakışıklı da çocukmuş öp bari" diyerek güldürdü.

Diva'ya hayranından olay istek! 'Öp bari' - Sayfa 1

Ünlü Diva Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahne aldı. Ersoy, şarkılarını seslendirirken bir hayranının sizi öpmek istiyorum bağırmasına karşılık verdi. Bülent Ersoy, "Yakışıklı çocukmuş, öp bari" diyerek yanağından öptürdü.

115
Diva'ya hayranından olay istek! 'Öp bari' - Sayfa 2

 Ataköy'de sahne aldığı mekanda Ersoy'un daha önceden giymiş olduğu kıyafeti tekrar giymesinden dolayı da röportaj vermek istemedi. Ünlü şarkıcı kırmızı transparan elbisesini bir ayda üç kez giymiş oldu.

215
Diva'ya hayranından olay istek! 'Öp bari' - Sayfa 3

Diva'nın sahne aldığı konserinde şarkılarını seslendirirken, bir hayranının "Bülent Hanım sizi öpmek istiyorum" diye bağıran bir hayranını sahneye çağırdı. Bület Ersoy, "Yakışıklı çocukmuş. Öp bari" diyerek yanağından öptürdü.

315
Diva'ya hayranından olay istek! 'Öp bari' - Sayfa 4

Bülent Ersoy Kimdir?

9 Haziran 1952 tarihinde, İstanbul’da doğdu. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına 2 ay devam etmiştir.

415