Magazin
06 Eki 2012 10:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

DİVA'DAN ERDOĞAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER; VURDUĞU YERDEN SES GETİRİYOR!

Eğlence merkezi işletmeciliğinden magazin gazeteciliğine adım atan İzzet Çapa SKY Türk ekranlarında televizyon programına başladı.

 Çapa’nın yeni programının konuğu ise ünlü sanatçı Bülent Ersoy oldu.

YUMRUĞUNU MASAYA VURDU
Çapa, sözü dönüp dolaştırıp Başbakan Erdoğan ve siyasete getirince Bülent Ersoy soruyu masaya yumruğunu vurarak yanıtladı.

ERDOĞAN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Başbakan Erdoğan’dan övgüyle bahseden Ersoy, Tayip Erdoğan ’ı çok beğendiğini ve Cumhurbaşkanı olmasını istemediğini söyledi.

Ersoy Erdoğan için şunları söyledi;

"Tam bir lider edasında... Böyle vurduğu yerden ses getiriyor. Dönek değil. Bir lafı söyleyip ondan sonra ’Ay öyle demek istemedim de ’ demiyor. ’Dedim yine diyorum ’ diyor. Bir de hafif efe. Efeliği de var. Ve aslan gibi yani. Ben çok beğeniyorum. Lider vasıflı. Herkes lider vasıflı olamaz."

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın Köşk’e çıkacağına dair haberler üzerine, kendisinin Cumhurbaşkanı olmasını istemediğini belirten Bülent Ersoy, "O Cumhurbaşkanı olursa, Cumhurbaşkanlığı pasif bir görevdir. Cumhurbaşkanı olursa, yerine başka biri gelecek. Ancak yerine gelen kişi güdümlü olacak, onun talimatlarını uygulayacak." dedi.