Kültür Sanat
31 Eki 2019 10:01 Son Güncelleme: 31 Eki 2019 10:15

Disney, Karayip Korsanları için aradığı taze kanı buldu

Disney’in inatla yeniden ve Johnny Depp olmadan çekmek istediği Karayip Korsanları (Pirates of The Caribbean) filmi için aranan senaristler bulundu.

Johnny Depp’in kariyerinde adeta bir dönüm noktası olan Karayip Korsanları (Pirates of The Caribbean) filmini yeniden çekmek için Disney oldukça ısrarcı. Johnny Depp'in ikonik karakteri Jack Sparrow ile akıllara kazınan "Karayip Korsanları" serisinin yeni senaristleri bulundu. Film için daha önce Rhtee Reese ve Paul Wernick ile anlaşma yapılmıştı. Ancak ikili projeden ayrılmıştı.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, eğer çekilirse, serinin 6. filmi olacak devam halkasının senaryosunu kaleme almaları için düşülen isimler ise Ted Elliot ve Craig Mazin oldu. Craig Mazin yakın zamanda büyük başarı yakalayan HBO dizisi Chernobyl’i kaleme almıştı. Mazin, daha öncesinde de Hangover, Identity Thief, The Huntsman: Winter's War gibi yapımlarla tanınıyordu. Ancak Chernobyl ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Elliott ise diğer Karayip Korsanları filmlerinde yer almıştı.

Yeni Karayip Korsanları filminin prodüksiyon takvimi henüz belirsizliğini koruyor.