Televizyon
31 Ara 2016 14:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:19

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde flaş gelişme!

Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer aldığı TRT 1'in fenomen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarına kötü haber geldi.

'Diriliş Ertuğrul' dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü bir sonraki haftaya ertelendi.

Reyting rekortmeni dizinin 72'inci bölümünün, 11 Ocak Çarşamba günü ekrana gelmesi bekleniyor.

Yeni yılın ilk haftasında iddialı yapımlar, reklam fiyatlarının yeniden belirlenmesi ve kanal yöneticileriyle reklam verenler arasında anlaşmalar yapılması sebebiyle ekrana gelmiyor.

Diriliş Ertuğrul 71.bölümünde neler oldu?

Civardaki tehlikelere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey’e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştur. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey’le Halime arasındadır. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul Bey nasıl bir karar verecektir?

Ertuğrul Bey, pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek, yeni sorunların temelini atacaktır. Siyasi bir gerilimin ortasında kalan Ertuğrul Bey beklemediği bu hamleyle zor duruma düşmüştür. Bu zor durumdan nasıl yol izleyerek kurtulacaktır?